Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
Ja Oliwcie klade na pleckach i przykrywam kolderką jej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny KATAR... ((( Boże jak mi żal mojego Maleństwa... Frida nic nie wyciąga, po wodzie morskiej z areozolu ryczy jak obdzierany ze skóry. Mały śpiący, a nie może spać... Czekam jak tylko otworzą rejestrację i idziemy do lekarza.
Któraś kiedyś pisała o maści pod nosek, co to było?
I czy jest coś innego (w domyśle lepszego) od fridy?
Szlag by to jasny...
U mnie jest róznie, przewaznie teraz spi bez krepowania, ale jak sie b. kreci w łózeczku i nie moze zasnąć i miejsca sobie znaleźć to zawijam go w becik ( który jest juz przykrótki heh) lub cienki kocyk i wtedy spi spokojnie.Mam pytako, czy krępujecie do spania wasze pociechy? I czym je okrywacie tzn spiworkami, rożkami czy kołderkami?
mój jakoś od początku lubi spać w rożku, więc on go lekko krępuje, ale rączki ma wyciągnięte.;-)Mam pytako, czy krępujecie do spania wasze pociechy? I czym je okrywacie tzn spiworkami, rożkami czy kołderkami?