reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
My też mamy NIVEA SOS. U Tymcia może raz zastosowałam, bo nie było potrzeby, a u siebie kilka razy na wysuszoną skórę-naprawdę szybo działa:-)I chyba drogi nie był...

Aguska Julka miała skazę teraz już przeszła, nestle junior ją uczula, a Ty podajesz kaszkę z kakaem z nestle? bo w niej też jest to mleko, z tego co pamiętam to Bartka też po nim wysypało.

Ja użyłam raz z bambino tylko dlatego że dostałam go, a tak to używamy z nivei na każdą pogodę.

kaamaa100 no właśnie dawałam tą kaszke ale od 4 dni już jej nie jad i nie mam zamiaru jej podawać.Dziś Bartek miał aż bordowe policzki mam nadzieje że jutro już po tych lekach będzie lepiej.A Julka dostawała jakieś leki?maść?

A ja polecam jeszcze krem do twarzy Emolium jest naprawde super

Nie dostała żadnej maści, wykryto u Niej skazę jak miała miesiąc, dostała Nutramigen i poliki się ładne zrobiły. Teraz też miała bordowe ale u lekarza nie byłam, sama eliminuję bo co mi lekarka poradzi? Dalej ma troszeczkę zaróżowione poliki i kilka krostek, ale to od tego z nie chcący dałam jej jogurt jagodowy w którym była wanilia ( co ona tam robiła?)

Poczekaj jeszcze trochę, alergen w skórze utrzymuje się do 2 tyg.

Ale te leki tylko zabiją objawy, alergii nie wyleczą...

Koli - mleczko Laurę uczuliło ale np. bioderma i avena jest świetna

Ja w zeszłym roku miałam (i mam) La roche w sprauy i był świetny

reklama
Do góry