reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

Aguska ja też właśnie daję Julce Nan pro 3, bo po juniorze ją wysypało. Ale nan jest do roku, i co później będziecie na inne zmieniać? czy zostajecie na Nan?

reklama
narazie mamy dawać 3 i zobaczymy
wiem że jest tylko do roku.
mam nadzieje że to uczulenie minie.chyba jak narazie to będę tylko to podawać i nie zmieniam

Ostatnia edycja:
zyrtec to straszne świnstwo (poczytaj ulotke); sprawdz tez co to za maśc - czy nie steryd; pozbadz sie alergii w bardziej natrualny sposob o ile chcesz sie jej pozbyc.
Inaczej jest to uciszanie objawów - dziecko ma alergie, fakt, ze nie ma krostek nie znaczy ze ona mija.

chyba to naturalne że chce się pozbyć alergii dziecka na zawsze o ile to możliwe dlatego we wcześniejszym poście napisałam że wiele produktów wykluczyliśmy aby sparawdzić na co tą alergie dostał.
Zyrtec mam podać kilka dni myśle że jutro dam ostatni raz i jak nie będzie efektów to ponownie wybiore się do lekarza

Mam pytanko stosujecie może jakieś kremiki do twarzy z apteki. Pani doktor nam radzila, zebyśmy jakis lepszejszy uzywali tylko nie wiem jaki. Macie coś sprawdzonego?

reklama
Do góry