reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India kobieto co ty tu wyprawiasz ;) Też czekam do rana.
Mój "cień "własne zasypia także hmmm....
Ja poród wspominam nieźle potem było gorzej no i ta ciaza to trudny czas Nie miałam siły wstawać i miałam zaslabniecia i pekłam i nacinana byłam i krwiaka mi położna zrobiła Do tej pory boli podczas stosunku :( Poza tym ja miałam zwichniete biodra a Franek bark. Ale wszystko dobrze się skończyło.

MalaMi - gdybysmy mieli wieksze mieszkanie, wiecej kasy to tak, ale w obrcnej sytuacji nie bedzie latwo... ja sie boje, ze nam czasu dla nas nie starczy... ze bedziemy zawaleni robota... koniec z bieganiem, przyjemnosciami, intymnoscia.... boje sie na maksa.../

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiem India. Ja już przy 2 poświęciłam wszystko co miałam dla nich. Po nkwym roku chce zacząć chodzić chociaż.na aerobik 2 razy w tyg bo ja jestem praktycznie 24/ dobe z dziecmi.... Jestem też tym zmeczona trochę. A co do zarobków w PL to się nie będę wypowiadać nawet. W styczniu/ lutym kończy mi sie część zasiłków już ale jakoś sobie poradzimy.

MalaMi - gdybysmy mieli wieksze mieszkanie, wiecej kasy to tak, ale w obrcnej sytuacji nie bedzie latwo... ja sie boje, ze nam czasu dla nas nie starczy... ze bedziemy zawaleni robota... koniec z bieganiem, przyjemnosciami, intymnoscia.... boje sie na maksa.../

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
India lepiej niczego nie planowac bo los figle płata:)
Ale jaki fart
A pieniądze to zawsze 500 będziesz miała więcej nie martw się:*
Wiadomo ja teraz też nie mogę sobie pozwolić finansowo na drugie nawet nie chce jeszcze ..ale jak to mówią pieniądze rzecz nabyta a jak się 2 wychowała to 3 też się wychowa.

reklama
Do góry