reklama
No właśnie nie wiadomo co nam pisaneJa zawsze gadałam że będę miała 3 dzieci itd ale teraz z perspektywy czasu 2 jest idealnie. Mam i synusia i córeczkę
Czas pokaże co każdy z nas ma zapisane gdzieś tam.
Ja też dwójkę planuje ale życie pokaże
Będę trzymać kciuki!Tak, poczekam. Moze sie okaze, ze to pomylka, nie chce niepotrzebnie robic zamieszania.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nieraz się tak zdarza z tymi testami
dora032
Fanka BB :)
India kobieto co ty tu wyprawiasz Też czekam do rana.
Mój "cień "własne zasypia także hmmm....
Ja poród wspominam nieźle potem było gorzej no i ta ciaza to trudny czas Nie miałam siły wstawać i miałam zaslabniecia i pekłam i nacinana byłam i krwiaka mi położna zrobiła Do tej pory boli podczas stosunku Poza tym ja miałam zwichniete biodra a Franek bark. Ale wszystko dobrze się skończyło.
Mój "cień "własne zasypia także hmmm....
Ja poród wspominam nieźle potem było gorzej no i ta ciaza to trudny czas Nie miałam siły wstawać i miałam zaslabniecia i pekłam i nacinana byłam i krwiaka mi położna zrobiła Do tej pory boli podczas stosunku Poza tym ja miałam zwichniete biodra a Franek bark. Ale wszystko dobrze się skończyło.
India9
MalaMi - gdybysmy mieli wieksze mieszkanie, wiecej kasy to tak, ale w obrcnej sytuacji nie bedzie latwo... ja sie boje, ze nam czasu dla nas nie starczy... ze bedziemy zawaleni robota... koniec z bieganiem, przyjemnosciami, intymnoscia.... boje sie na maksa.../
MałaMi90
Wiem India. Ja już przy 2 poświęciłam wszystko co miałam dla nich. Po nkwym roku chce zacząć chodzić chociaż.na aerobik 2 razy w tyg bo ja jestem praktycznie 24/ dobe z dziecmi.... Jestem też tym zmeczona trochę. A co do zarobków w PL to się nie będę wypowiadać nawet. W styczniu/ lutym kończy mi sie część zasiłków już ale jakoś sobie poradzimy.
India lepiej niczego nie planowac bo los figle płataMalaMi - gdybysmy mieli wieksze mieszkanie, wiecej kasy to tak, ale w obrcnej sytuacji nie bedzie latwo... ja sie boje, ze nam czasu dla nas nie starczy... ze bedziemy zawaleni robota... koniec z bieganiem, przyjemnosciami, intymnoscia.... boje sie na maksa.../
Ale jaki fart
A pieniądze to zawsze 500 będziesz miała więcej nie martw się:*
Wiadomo ja teraz też nie mogę sobie pozwolić finansowo na drugie nawet nie chce jeszcze ..ale jak to mówią pieniądze rzecz nabyta a jak się 2 wychowała to 3 też się wychowa.
reklama