reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola tak, chciałam parkę i sie udało, gdyby byl drugi chłopiec tez bym sie ucieszyła, ale chciałabym pewnie kiedyś jeszcze spróbować, czy uda sie dziewczynkę a tak nie bedzie mnie kusiło ;p jak na ten moment mysle, ze 2 mi starczy, mąż planuje więcej haha ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

India czyli okres jak u mnie za 2 h.
Wow wow wow

Dziewczyny strzeżcie się druga tura ruszyła :o najpierw Nuska teraz CHYBA India.

Mi wody odeszły 10.25 a Wiki 18.25 jak na pierwszy poród w miarę ale to było ustawione żeby zdążyć urodzić z tą położna :D ona 18.45 czy jakoś tak miała mieć autobus :)

Nowe dziewczyny wpadajcie, widzicie jaki owocny wątek.

A ciekawe co tam AniaH...

Nuska jak dzidziuś będzie miał na imię? :)

Ksenia jak firma? Miałyśmy zakupy zrobić u Ciebie :)

No właśnie nie wiadomo co nam pisane :D
Ja też dwójkę planuje ale życie pokaże:D

też myślę, że pewnych rzeczy nie przeskoczysz...

MalaMi - gdybysmy mieli wieksze mieszkanie, wiecej kasy to tak, ale w obrcnej sytuacji nie bedzie latwo... ja sie boje, ze nam czasu dla nas nie starczy... ze bedziemy zawaleni robota... koniec z bieganiem, przyjemnosciami, intymnoscia.... boje sie na maksa.../
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

to są kwestie innej nieco logistyki, i uwierz.. da się...

Ola tak, chciałam parkę i sie udało, gdyby byl drugi chłopiec tez bym sie ucieszyła, ale chciałabym pewnie kiedyś jeszcze spróbować, czy uda sie dziewczynkę a tak nie bedzie mnie kusiło ;p jak na ten moment mysle, ze 2 mi starczy, mąż planuje więcej haha ;)

zazdroszczę, też bym chciała mega, ale to mega choć jedną dziewczynkę, i wciąż mam nadzięję, że może następne... hahahah

reklama

Ja na początku chciałam córkę ale jak się dowiedzialam że syn widziałam go itp nagle mi się odwiedzialo i cieszyłam się że będzie syn, jakoś tak dziwnie dla mnie żebym miała córkę noe wyobrazam sobie hehe ale i na odwrót pewnie jest :)

Mój chciał syna a potem ze mu wszystko jedno ze może mieć drugiego takiego Samego xD
Druga może być córcia kucyki sukieneczki itp :-)
Parka fajna
Ale jak będzie synek to też będę się cieszyć:)

Do góry