reklama
Miałam to samo pisać xDIndia ale wez o 5 rano wstaw tu fotę bo wybuchne z ciekawości!
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Może to coś z nerkami? Moja koleżanka tak gadała mając nadzieję, że to nie ciąża.Tak, poczekam. Moze sie okaze, ze to pomylka, nie chce niepotrzebnie robic zamieszania.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nuśkaaa
Ola tak, chciałam parkę i sie udało, gdyby byl drugi chłopiec tez bym sie ucieszyła, ale chciałabym pewnie kiedyś jeszcze spróbować, czy uda sie dziewczynkę a tak nie bedzie mnie kusiło ;p jak na ten moment mysle, ze 2 mi starczy, mąż planuje więcej haha
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
India czyli okres jak u mnie za 2 h.
Wow wow wow
Dziewczyny strzeżcie się druga tura ruszyła najpierw Nuska teraz CHYBA India.
Mi wody odeszły 10.25 a Wiki 18.25 jak na pierwszy poród w miarę ale to było ustawione żeby zdążyć urodzić z tą położna ona 18.45 czy jakoś tak miała mieć autobus
Nowe dziewczyny wpadajcie, widzicie jaki owocny wątek.
A ciekawe co tam AniaH...
Nuska jak dzidziuś będzie miał na imię?
Ksenia jak firma? Miałyśmy zakupy zrobić u Ciebie
Wow wow wow
Dziewczyny strzeżcie się druga tura ruszyła najpierw Nuska teraz CHYBA India.
Mi wody odeszły 10.25 a Wiki 18.25 jak na pierwszy poród w miarę ale to było ustawione żeby zdążyć urodzić z tą położna ona 18.45 czy jakoś tak miała mieć autobus
Nowe dziewczyny wpadajcie, widzicie jaki owocny wątek.
A ciekawe co tam AniaH...
Nuska jak dzidziuś będzie miał na imię?
Ksenia jak firma? Miałyśmy zakupy zrobić u Ciebie
No właśnie nie wiadomo co nam pisane
Ja też dwójkę planuje ale życie pokaże
też myślę, że pewnych rzeczy nie przeskoczysz...
MalaMi - gdybysmy mieli wieksze mieszkanie, wiecej kasy to tak, ale w obrcnej sytuacji nie bedzie latwo... ja sie boje, ze nam czasu dla nas nie starczy... ze bedziemy zawaleni robota... koniec z bieganiem, przyjemnosciami, intymnoscia.... boje sie na maksa.../
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
to są kwestie innej nieco logistyki, i uwierz.. da się...
Ola tak, chciałam parkę i sie udało, gdyby byl drugi chłopiec tez bym sie ucieszyła, ale chciałabym pewnie kiedyś jeszcze spróbować, czy uda sie dziewczynkę a tak nie bedzie mnie kusiło ;p jak na ten moment mysle, ze 2 mi starczy, mąż planuje więcej haha
zazdroszczę, też bym chciała mega, ale to mega choć jedną dziewczynkę, i wciąż mam nadzięję, że może następne... hahahah
Kasia co mają nerki do hcg hehMoże to coś z nerkami? Moja koleżanka tak gadała mając nadzieję, że to nie ciąża.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
?
Wiiktoriiaaa
Lee może niezbyt dyskretne pytanie... Czemu adoptowałas chłopca skoro marzysz o dziewczynce?
India, nie udawaj że śpisz..
India, nie udawaj że śpisz..
reklama
Ja na początku chciałam córkę ale jak się dowiedzialam że syn widziałam go itp nagle mi się odwiedzialo i cieszyłam się że będzie syn, jakoś tak dziwnie dla mnie żebym miała córkę noe wyobrazam sobie hehe ale i na odwrót pewnie jestOla tak, chciałam parkę i sie udało, gdyby byl drugi chłopiec tez bym sie ucieszyła, ale chciałabym pewnie kiedyś jeszcze spróbować, czy uda sie dziewczynkę a tak nie bedzie mnie kusiło ;p jak na ten moment mysle, ze 2 mi starczy, mąż planuje więcej haha
Mój chciał syna a potem ze mu wszystko jedno ze może mieć drugiego takiego Samego xD
Druga może być córcia kucyki sukieneczki itp :-)
Parka fajna
Ale jak będzie synek to też będę się cieszyć