reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola tak, chciałam parkę i sie udało, gdyby byl drugi chłopiec tez bym sie ucieszyła, ale chciałabym pewnie kiedyś jeszcze spróbować, czy uda sie dziewczynkę a tak nie bedzie mnie kusiło ;p jak na ten moment mysle, ze 2 mi starczy, mąż planuje więcej haha ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

India czyli okres jak u mnie za 2 h.
Wow wow wow

Dziewczyny strzeżcie się druga tura ruszyła :o najpierw Nuska teraz CHYBA India.

Mi wody odeszły 10.25 a Wiki 18.25 jak na pierwszy poród w miarę ale to było ustawione żeby zdążyć urodzić z tą położna :D ona 18.45 czy jakoś tak miała mieć autobus :)

Nowe dziewczyny wpadajcie, widzicie jaki owocny wątek.

A ciekawe co tam AniaH...

Nuska jak dzidziuś będzie miał na imię? :)

Ksenia jak firma? Miałyśmy zakupy zrobić u Ciebie :)

No właśnie nie wiadomo co nam pisane :D
Ja też dwójkę planuje ale życie pokaże:D

też myślę, że pewnych rzeczy nie przeskoczysz...

MalaMi - gdybysmy mieli wieksze mieszkanie, wiecej kasy to tak, ale w obrcnej sytuacji nie bedzie latwo... ja sie boje, ze nam czasu dla nas nie starczy... ze bedziemy zawaleni robota... koniec z bieganiem, przyjemnosciami, intymnoscia.... boje sie na maksa.../
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

to są kwestie innej nieco logistyki, i uwierz.. da się...

Ola tak, chciałam parkę i sie udało, gdyby byl drugi chłopiec tez bym sie ucieszyła, ale chciałabym pewnie kiedyś jeszcze spróbować, czy uda sie dziewczynkę a tak nie bedzie mnie kusiło ;p jak na ten moment mysle, ze 2 mi starczy, mąż planuje więcej haha ;)

zazdroszczę, też bym chciała mega, ale to mega choć jedną dziewczynkę, i wciąż mam nadzięję, że może następne... hahahah

reklama

Ja na początku chciałam córkę ale jak się dowiedzialam że syn widziałam go itp nagle mi się odwiedzialo i cieszyłam się że będzie syn, jakoś tak dziwnie dla mnie żebym miała córkę noe wyobrazam sobie hehe ale i na odwrót pewnie jest :)

Mój chciał syna a potem ze mu wszystko jedno ze może mieć drugiego takiego Samego xD
Druga może być córcia kucyki sukieneczki itp :-)
Parka fajna
Ale jak będzie synek to też będę się cieszyć:)

Do góry