reklama
Anka_32
Fanka BB :)
Dzień dobry.
Niestety nie mam czasu na regularne czytanie, posiadanie dwójki dzieci chyba mnie przerosło...
Tosia non stop chora. Ostatnio miała jakas wirusowke i lezala z gorączką. Tydzień w przedszkolu tydzien w domu....
Bartek zabkuje... wlasnie czekamy na 4 zęba, niech juz wycvodzi bo zwariuje.... oprócz marudzenia ma wzdecia i to przewaznie w nocy przez co troche sie nie wysypiamy...
Ataki mu ustapily jak na razie ale jest na leku i jeszcze troche na nim bedzie.
Poza tym juz siedzi i jest najsłodszym bobasem na świecie [emoji3] [emoji4]
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety nie mam czasu na regularne czytanie, posiadanie dwójki dzieci chyba mnie przerosło...
Tosia non stop chora. Ostatnio miała jakas wirusowke i lezala z gorączką. Tydzień w przedszkolu tydzien w domu....
Bartek zabkuje... wlasnie czekamy na 4 zęba, niech juz wycvodzi bo zwariuje.... oprócz marudzenia ma wzdecia i to przewaznie w nocy przez co troche sie nie wysypiamy...
Ataki mu ustapily jak na razie ale jest na leku i jeszcze troche na nim bedzie.
Poza tym juz siedzi i jest najsłodszym bobasem na świecie [emoji3] [emoji4]
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka96
Marysiu sliczne buciki
Bartus piekny chlopczyk wyrosnie z tego na pewno
moj Fifo nie pije mm od szpitala czyli odkad skonczyl pol roku po tych strasznych plesniawkach je odrzucil wiec zastapilam mleko jogurtem i kaszkami na mm jogurty lubi do teraz a kaszki znudzily sie okolo 9-10 miesiaca malo sie nie porzyga na ich widok i od tamtej pory pije kakao i wszystko co robie mu to na mleku krowim . a najbardziej uwielbia krupnik na mleku z marchewka i ziemniaczkami pyycha ja tez lubie w sumie
ja dostalam buciki z bartka od sasiadki nie chodzone bo malemu kupili jak jeszcze nie chodzil wiec sa super na mojego Filipa mi sie osobiscie nie podobaja ale bede mu zakladac a drugie kupilam mu w kakadu czy cos takiego za 70 zl takie kamaszki czarne fajne ale to nie firmowe chyba .
o takie
ale fakt ze ceny butow dla dzieci przerazaja . ja nie kupuje butow powyzej 120 zl baa 100 zl to dla mnie duzo za buty dzieciece bo i tak wyrasta nie chodzi w nich 24/24 oczywiscie jesli tam ma dziecko jakies problemy ze stopkami no to wiadomo jak trzeba kupic to trzeba ale mysmy kiedys chodzili w takich jakie w sklepie byly i zdrowi jestesmy ale kazdy robi jak uwaza
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
moj Fifo nie pije mm od szpitala czyli odkad skonczyl pol roku po tych strasznych plesniawkach je odrzucil wiec zastapilam mleko jogurtem i kaszkami na mm jogurty lubi do teraz a kaszki znudzily sie okolo 9-10 miesiaca malo sie nie porzyga na ich widok i od tamtej pory pije kakao i wszystko co robie mu to na mleku krowim . a najbardziej uwielbia krupnik na mleku z marchewka i ziemniaczkami pyycha ja tez lubie w sumie
ja dostalam buciki z bartka od sasiadki nie chodzone bo malemu kupili jak jeszcze nie chodzil wiec sa super na mojego Filipa mi sie osobiscie nie podobaja ale bede mu zakladac a drugie kupilam mu w kakadu czy cos takiego za 70 zl takie kamaszki czarne fajne ale to nie firmowe chyba .
ale fakt ze ceny butow dla dzieci przerazaja . ja nie kupuje butow powyzej 120 zl baa 100 zl to dla mnie duzo za buty dzieciece bo i tak wyrasta nie chodzi w nich 24/24 oczywiscie jesli tam ma dziecko jakies problemy ze stopkami no to wiadomo jak trzeba kupic to trzeba ale mysmy kiedys chodzili w takich jakie w sklepie byly i zdrowi jestesmy ale kazdy robi jak uwaza
Ślicznie wygląda w tej kurtce:-)Marysiu sliczne buciki
o takie
No ale na mleku lepsze o nieboOla wszystko można na wodzie ale nie wszystko smaczne ale Magda jest alergikiem więc sytuacja bez wyjścia.
Ja pisałam o tym, że bebiko ma ten sam skład co bebilon.
Ignacy ma 15 miesięcy i pije mleko krowie normalnie.
Amelka sto lat!! [emoji146][emoji169][emoji512][emoji516][emoji517][emoji515][emoji513][emoji253]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
KasiaMarysia23
Tak jak Kulcia napisala, nie ma wyjścia. Ale ja nie narzekam, na diecie też da się żyć całkiem smacznie.
Anka ale Bartuś już duży
Ameko rośnij zdrowa![emoji320] [emoji7] [emoji323] [emoji322]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Anka ale Bartuś już duży
Ameko rośnij zdrowa![emoji320] [emoji7] [emoji323] [emoji322]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom