reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuska aż mi się przypomniały czasy ciąży:-)
Śliczny maluszek niech rośnie duża i zdrowa :-)
No i fajnie jak będzie parka
To już który tydzień miałaś genetyczne czy polowkowe teraz?
Ale o ile dobrze pamiętam to polowkowe

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny macie już butki zimowe dla dzieci?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia ja właśnie byłam oglądać buty dla małego bo narazie śmiga w adidasach z nike i choruje na butki Lasockiego dla niego w CCC ale 120 zł i tak myślę czy kupić czy iść jutro do takiego jednego butiku dzieciecego porządnego też do mnie i tam zobaczyć bo tez masa butów tam i może ciut tańsze bo ta nóżka teraz tak szybko będzie rosła
Chociaż pokazalam teściowej i mówiła że mu je kupi hehe
Patrzyłam jedne Emel dla niego ale prawie 300 zł to masakra takie drogie i to używane jedna Pani sprzedawała ale podziekowalam jak podała cenę co innego dla starszego dziecka
Jeszcze jak dobrze pamiętam to Bartek ma dobre buty
Aaa i jeszcze w Zarze mi się podobają jedne ale też chyba 130
A Ty juz masz?

Ostatnia edycja:
U nas Ada jeszcze w wózku jeździ, więc narazie mogę jakieś ciepłe niechodki ogarnąć.

Viola, fajnie, że młody już ok :)
Na zatoki w wakacje moja mama miała zabieg i póki co jest ok, ale wiadomo po zabiegu się umęczyła

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasia super pomysł z sesją świąteczną
Ja tez się zastanawiałam bo dziewczyna która robiła nam fotki na chrzcie ma teraz taka ofertę Ale tak średnio jestem zadowolona z tych zdjęć. Szału nie ma zwykłe zdjęcia Sama bym takie zrobiła

Viola pomozemy

Dora ja raz mineralna raz przegotowana. Zalezy co mam chłodnego pod reka.

Viola moze po zabiegu Ci ulzy,bo Ty się za czesto meczysz. Brawa dla Amelki
Biedny chłopczyk;(

India teraz w lidlu byly fajne niechodki.

Ola no my już mamy, ja patrzylam na Korneckiego i Lasockiego i wybraliśmy ostatecznie Lasockiego.
Używanych butów bym nie kupiła,bo każde dziecko ma inną stope a but sie dopasowuje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam sie z Marysia w kwestii uzywanych butow do chodzenia, to bardzo kiepski pomysl, zwlaszcza dla malucha

Dora, ja tez albo daje z butelki mineralna lub zrodlana albo przegotowana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiem wiem odnośnie tych butów używanych :-)
A CCC ma super buty dla mamy też:-)
Dora wodę masz w Ross w kartonie z babydream albo takie z dziubkiem malutkie butelki:)
Mama i ja też jest w marketach Żywiec zdroj
Ja małemu robię jaglanke to jak kupuje mu taka wodę to już nie przegotowuje tylko podgrzewam
Filtruje też wodę w dzbanku ale ja przegotowuje do posilkow.

reklama
Do góry