Hej kochane
Ja się nie odzywałam bo byliśmy w rozjeździe w związku z 1 listopada. Odwiedziliśmy rodzinę we Wrocławiu . Przy okazji trochę pozwiedzalismy
Ale od soboty już w domu . Wczoraj byliśmy na świątecznej sesji zdjęciowej. Tak mi się spodobały zdjęcia jednej Pani fotograf że nie mogłam się oprzeć Aż normalnie poczułam magię świąt w tej scenerii
Nuska jak się czujesz ? Który to już tydzień ?
Pochwal sie koniecznie [emoji3]
Hejka, nie pisze bo czasu brak, mąż tydzień wolnego mial i Jasio nam troszkę chorował a jest straszny cycek mamusi, wiec wszystko musialam robić z nim. Jutro kontrola u pediatry.
Kasia2310 juz calkiem dobrze sie czuję, po prenatalnych jestem spokojna bo dzidziuś zdrowiutki i jak na ten moment wyglada na dziewczynkę
15 tc juz i pokaże wam moje drugie szczęście, na pierwszym zdjęciu jest przodem, na drugim od góry główka i rączki
uściski dla maluchów
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Aż sie wzruszyłam, takie cudowne Maleństwo! Niech zdrowo rośnie! A Ty jak sie czujesz?
Zgadzam sie z Marysia w kwestii uzywanych butow do chodzenia, to bardzo kiepski pomysl, zwlaszcza dla malucha
Dora, ja tez albo daje z butelki mineralna lub zrodlana albo przegotowana
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też nie kupuje używanych. Po pierwsze but do stopy musi sie dopasować a nie odwrotnie (jak jest w używanych) a po drugie nigdy nie wiesz czy jakiegoś grzyba nie złapiesz...
mam jakiś taki uraz.. [emoji52]
U nas szpitale i choróbska. Mikołaj ze szpitala przywlókł jelitowke, i ubieraliśmy po kolei, nawet pies miał sraczke (z tym ze zjadł cos na spacerze, glupol). Wreszcie zdrowi to od poniedziałku szpital ponownie. Ech życie!
Staram sie czytać w miarę na bieżąco ale niestety produkcja tak duża na forum, ze cześć postów mi umyka. [emoji17]