reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India no właśnie, pamiętam że miałam Ci przypomnieć żebyś napisała jak mama po zabiegu. Dlaczego się umeczyla?? Długo dochodziła do siebie??

Bucików jeszcze nie mamy.
Nie pamiętam jakie Filip miał jak miał nie cały rok. Ale wiem że kolejne lata już kupowałam z Lasockiego. A teraz ma z Lidla.

Wodę daje taką z filtra Brita, nie gotuje jej już.
A teraz po roczku chce spróbować przechodzić powoli na normalne mleko butelkowe. Dostaliśmy z bebilonu darmowe mleko nr 3, dam jej to i potem spróbuję. Mam nadzieję że nic jej nie będzie.

A Wasze dzieci roczkowe piją już krowie mleko czy nadal modyfikowane??

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India no właśnie, pamiętam że miałam Ci przypomnieć żebyś napisała jak mama po zabiegu. Dlaczego się umeczyla?? Długo dochodziła do siebie??

Bucików jeszcze nie mamy.
Nie pamiętam jakie Filip miał jak miał nie cały rok. Ale wiem że kolejne lata już kupowałam z Lasockiego. A teraz ma z Lidla.

Wodę daje taką z filtra Brita, nie gotuje jej już.
A teraz po roczku chce spróbować przechodzić powoli na normalne mleko butelkowe. Dostaliśmy z bebilonu darmowe mleko nr 3, dam jej to i potem spróbuję. Mam nadzieję że nic jej nie będzie.

A Wasze dzieci roczkowe piją już krowie mleko czy nadal modyfikowane??

Violu to na roczek przesyłają tak ?
Na pewno nic nie będzie Amelka duża dziewczynka a Bebilon ma ten sam skład co Bebiko to jest najlepsze:)
Tylko pudełko wygodniejsze stąd cena ostatnio porównywalam;)
Aa i Bebiko ma dha 6.4 a bebilon 10 dla mnie to żadna różnica :)

Ja krowiego jeszcze nie daje
Pije pierś i jaglanke czy coś kakao robię mu na mm bo nie mam laktatora żeby ściągnąć swoje a nawet nie wiem czy by coś się udało ściągnąć ale mleka mam dużo;)
Mm zdrowsze niż krowie to na pewno u nas na długo wystarcza teraz mi przysla próbki Capri Care tego nowego koziego mleka w proszku to też na trochę będę miała szkoda ze gotować nie można a krowie dla nas też kupuje butelkowe w Kauflandzie jest fajne mikrofiltrowane i jeszcze widziałam w szklanej butelce ostatnio jak za dawnych czasów haha :-)
A wy dajecie?

Ostatnia edycja:
Viola, aaaaa - zaczęłam odpisywać i sobie uświadomiłam, że ona to udrażnianie miała przy okazji operacji na przegrodę, więc to co się działo po to w sumie Ciebie tak nie dotyczy, bo to efekty pooperacyjne były ;-)

Ja nadal daję mleko jaglane ze względu na alergię

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Violu to na roczek przesyłają tak ?
Na pewno nic nie będzie Amelka duża dziewczynka a Bebilon ma ten sam skład co Bebiko to jest najlepsze:)
Tylko pudełko wygodniejsze stąd cena ostatnio porównywalam;)
Aa i Bebiko ma dha 6.4 a bebilon 10 dla mnie to żadna różnica :)

Ja krowiego jeszcze nie daje
Pije pierś i jaglanke czy coś kakao robię mu na mm bo nie mam laktatora żeby ściągnąć swoje a nawet nie wiem czy by coś się udało ściągnąć ale mleka mam dużo;)
Mm zdrowsze niż krowie to na pewno u nas na długo wystarcza teraz mi przysla próbki Capri Care tego nowego koziego mleka w proszku to też na trochę będę miała szkoda ze gotować nie można a krowie dla nas też kupuje butelkowe w Kauflandzie jest fajne mikrofiltrowane i jeszcze widziałam w szklanej butelce ostatnio jak za dawnych czasów haha :-)
A wy dajecie?
Tak na roczek, ale przysłali 350g więc żadna różnica bo tez w kartonie [emoji6] no gdzieś właśnie czytałam że Bebiko to ten skład co Bebilon, chyba któraś tu pisała kiedyś.

India no u Was jak alergia to zrozumiałe. Filip nutramigen pił aż do 1,5r, później przechodziliśmy na krowie. I też na początku butelkowe 3,2 a później już 1,5 czy 2%. Mój czasem robi prądy u gospodarza to wtedy dostajemy zapas krowiego.

India ja jestem zapisana na korektę przegrody nosa na maja na operację... Ale chcę teraz zrobić tomograf bo mi się wydaje że u mnie to nie przegroda jest powodem tych zatok. A jeśli to prawda to nie będę niepotrzebnie przegrody robić tylko zapiszę się bezpośrednio na zatoki

Ja przegrode tez powinnam zoperowac, ale za bardzo mnie to przeraza :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Viola ja nie daje inne mleka niż cyckowego.

Ola
1510085404-900d600993199303-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia ładne:-)
Ja też pierś ale na mm jaglanke robię bo na wodzie jak robiłam to taka niedobra na mleku sama jem :D.
A Ty Kasia ściągasz Madzi bo kiedys cos mi sie obilo o uszy ze dajesz jej jaglana czy nie dajesz jej kakao i kaszki ? Ja tylko jaglana a kakao na swoim nie zrobię:( więc czasem robię na mm tylko.

Ola ja nie ściągam, kaszke daje na wodzie. Czasem robie z karobem to zamiennik kakao tylko zdrowszy i może je jeść alergik.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola wszystko można na wodzie ale nie wszystko smaczne :D ale Magda jest alergikiem więc sytuacja bez wyjścia.

Ja pisałam o tym, że bebiko ma ten sam skład co bebilon.

Ignacy ma 15 miesięcy i pije mleko krowie normalnie.

Amelka sto lat!! [emoji146][emoji169][emoji512][emoji516][emoji517][emoji515][emoji513][emoji253]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry