reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki schudłam. A tak poza tym to ok. Nie wpływają na noc u mnie. Laktacja ok. Libido ok. Okresu brak [emoji14] ale ja nie dostałam go zanim zaczęłam brać... więc nie wiem jak wpływa na tą sferę jeśli kobieta już miesiaczkuje.

Dzięki, ja się bałam że znów przytyję i ten okropny humor jaki był przy zwykłych tabletkach. A brałam tylko 3 miechy przed ślubem. A libido ło jejku wcale go nie było. U mnie z okresem w sumie jeszcze nie wiem jak jest. Bo już się dziad czaił na mnie w piątek i wczoraj ale chyba zmienił zdanie. A te tabletki mi chodzą po głowie :)

Dzięki, ja się bałam że znów przytyję i ten okropny humor jaki był przy zwykłych tabletkach. A brałam tylko 3 miechy przed ślubem. A libido ło jejku wcale go nie było. U mnie z okresem w sumie jeszcze nie wiem jak jest. Bo już się dziad czaił na mnie w piątek i wczoraj ale chyba zmienił zdanie. A te tabletki mi chodzą po głowie :)
Wiki Ty dalej KP ? Mysle ze tak szybkooo nie dostaniesz hehe
A pozniej to roznie dostanie sie potem moze nie byc znowu kilka miesiecy
Albo w ogóle az do zakonczena karmienia ilosc karmien tez wpływa na to ja w nocy zwiekszylam i spóźnial mi sie ostatnio ;)
A brzuch to mnie bolal jak na okres czesto mino ze go nie mialam
Ale jedyny plus taki ze przed ciąża mialam bardzo bolesny a teraz nic nie wiem kiedy dziad przyjdzie hehe
No 3 miechy mialam regularnie dopoki w nocy nie zaczelam karmic częściej
A moze wkladka? Ja tak ide ide i dojsc nie moge mialam isc po Mirene bo lekarz mowil ze to bedzie dla mnie najwygodniejsze i jeszcze jak przez 3 lata nie chce dzieci ale kurde ja mam takie schizy ze albo nie zadziala albo cos nie chce byc w ciąży przez jakieś 5 lat narazie mam syncia i na nim sie skupiam tez sobie nie wyobrażam dwoch takich maluszkow mega obowiazek calkiem inaczej niz z jednym
Jedno tez predzej zostawisz niz dwojke jak większe
No i finanse
No a jak brat starszy to zawsze cos pomoze czy cos inaczej :p

Z reszta narazie nie chce znow czuc bolu poorodowego haha
Ale jak ktos chce wie ze da rade itp
Za 5 lat corcia moze byc kucyki tez sie marza :-)
Ale syn dla mnie suuuper sprawa :)

Ja bralam i libido mialam minus tysiac, wiec przestalam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczny [emoji7]
Trzymam kciuki za szybki wypis [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

To Ty masz takiego Maluszka i teraz jeszcze ciąża ?
Gdzieś mi to umknęło [emoji6]
Ja tez chciałabym sie teraz, zaraz starać o jeszcze jedno [emoji57]

U nas synek tez bardzo płakał podczas badania ukg, mimo wszystko doktor dokładnie zbadała serduszko.
Ważne, że żadnej wady nie ma a szmery pewnie zanikną [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Matko! 1 pkt!
To miałaś ciężkie doświadczenia! Współczuje! A ile Marysię teraz ma? I jak z Jej rozwojem?
Przepraszam, że tak pytam ale mój synek też w zamartwicę urodzony i strasznie sie martwię [emoji17]

Jezu, trzymam kciuki i czekam na wieści!

atdc9vvjktz16vlw.png
Lee kochana przepraszam ze pytam i nie chce Cie urazić ale dlaczego chcesz miec tak duzo dzieci?:-)

Wiki ja jak zmniejszylam ilosc karmien w nocy do 0 przez doslownie pare dni to dostalam zaraz okres, potem za miesiac,kolejna za poltora ale wrocilam do nocnych nawet 3 razy i od marca cisza, a myslalam kilka razy ze lada dzień dostane ,a tu lipa.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja ile bym nie karmiła albo karmiła to okresu nie dostałam. Teraz to wiadomo przez tabletki nie dostanę. A jestem w połowie 3 opakowania i ciągle o nich zapominam xd

reklama
Wiki ja jak zmniejszylam ilosc karmien w nocy do 0 przez doslownie pare dni to dostalam zaraz okres, potem za miesiac,kolejna za poltora ale wrocilam do nocnych nawet 3 razy i od marca cisza, a myslalam kilka razy ze lada dzień dostane ,a tu lipa.
Ale bez jest fajnie :p

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia no tak jest nocne karmienia wpływają na to
I to normalne ze masz a potem znowu nie masz tzn mozesz nie miec bo pamietam jak sie martwilas:-)

Pytalam dziewczyn u Hafiji to co druga tak ma :p
Ciekawe czy teraz dostane o czasie

Ostatnia edycja:
Do góry