reklama
Śliczny [emoji7]
Trzymam kciuki za szybki wypis [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Kasia2310 czuje sie calkiem ok, jeszcze tylko mdłości mnie męczą, ale do przeżycia
wczesniej na wizycie 11.09 byl sam pecherzyk, a kolejna wizyta 11.10 i juz sie nie mogę doczekać
dziś zaczynam 11 tc
Tymi dzielny chłopczyku, przytulaski dla Ciebie
a w ogóle, moj młody nie raczkuje ale pełza, czasem sam usiądzie, coraz częściej a od rana jest tak ;p
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
To Ty masz takiego Maluszka i teraz jeszcze ciąża ?
Gdzieś mi to umknęło [emoji6]
Ja tez chciałabym sie teraz, zaraz starać o jeszcze jedno [emoji57]
poszlam najpierw zaplacic za sama wizyte i ekg dal zrobic pieknie nie ruszal sie ani nic osluchala go mowi ze slyszy ten szmerek i ze to echo i usg zrobi jesli chce no ja mowie ze bym chciala tylko czy on da cokolwiek zrobic. no dobra polozylam go lezy spokojnie ale ona szuka zelu do tego usg i nie moze znalezc no znalazla no i on chcial wstawac no a my go trzymalismy bo nam kazala i tak plakal ze masakra po prostu malo sie nie zaszedl musialam mu w buzie dmuchac bo powietrza nie mogl zlapac wcale i ona niby mowi ze to wkg wyszlo bardzo dobrze a tu z tym echem ze byl niespokojny no on caly czas plakal wiec moim zdaniem guzik zbadala tam no ale dobra powiedziala ze wady wrodzonej zadnej nie ma ma tylko ten szmerek co nie jest grozne i zebysmy przyszli z nim jak juz bedzie taki ze polezy chwile czyli za rok dwa na kontrole a ona napisze nam tu ze on plakal i byl niespokojny i ze tam przez brzuszek mu nie zbadala bo nie dal i kazala pojsc za echo zaplacic no to ja poszlam i zaplacilam no ale moim zdaniem ja nie powinnam za to placic bo on byl taki zdenerwowany (ze caluskie mial mokre wlosy i plecy i jak nie bedzie chory jak z nim wyszlismy z taki nagrzanym to bedzie dobrze niby go ubralam no ale wialo strasznie) ze nie wiem czy to jest w ogole wiarygodny wynik tego wszystkiego. Pawel sie wkurzyl mowi ze wiecej nie pojedzie tam dziecka meczyc tak i placic za taki opis sytuacji ze on plakal i byl niespokojny. ogolnie ja jestem zla za ta wizyte bo nic w sumie wiecej sie nie dowiedzialam a ona zamiast powiedziec ze sluchajcie zrobimy to na spokojnie pomalu chwile to zobaczy chwile ja bym go czyms zabawila a to tak o aby zrobic byle jak i odbebnic wizyte. a kazdy nam mowil ze to tylko szkoda pieniedzy i dziecka bo wymecza a nic nie powiedza konkretnego no ale coz bylam i wiecej tam nie pojade .
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas synek tez bardzo płakał podczas badania ukg, mimo wszystko doktor dokładnie zbadała serduszko.
Ważne, że żadnej wady nie ma a szmery pewnie zanikną [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Matko! 1 pkt!
To miałaś ciężkie doświadczenia! Współczuje! A ile Marysię teraz ma? I jak z Jej rozwojem?
Przepraszam, że tak pytam ale mój synek też w zamartwicę urodzony i strasznie sie martwię [emoji17]
12.10 bedze pół roku.
Mial atak. jedzemy do szpitala
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu, trzymam kciuki i czekam na wieści!
Nasz ma 5 lat. I tez pyskuje wiec chyba taki wiek. S problemy z koncentracja to chyba teraz większość dzieci ma [emoji17]
U nas tak całkiem bez echa nie przeszło, i tak turlamy się po lekarzach, i co lekarz to skierowanie do szpitala [emoji17]
Zniechęcona już tym jestem [emoji55]
Fajnie, ze u Was było i poszło [emoji3]
India9
Fanka BB :)
Wypisz wymaluj moj Radek, tylko, ze ma 7 lat
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Anka to przerażające co się z małym dzieje. Również trzymam kciuki.
Lee jeszcze jedno byś chciała??? Podziwiam serio. Tyle dzieci dla mnie nie do ogarnięcia.
Ja z mężem póki co nie chcemy następnego. Gdyby Wiki była chłopcem to prędzej bym pewnie chciała ale jest ona wymarzona, więc może za 5 lat nam się zachce. Fajnie jest mieć rodzeństwo.
Dziewczyny a brała któraś przy karmieniu tabletki antykoncepcyjne. Lekarz mi zaproponował ale odmówiłam bo mam złe doświadczenia ale te co są dla karmiących podobno tak nie działają
Lee jeszcze jedno byś chciała??? Podziwiam serio. Tyle dzieci dla mnie nie do ogarnięcia.
Ja z mężem póki co nie chcemy następnego. Gdyby Wiki była chłopcem to prędzej bym pewnie chciała ale jest ona wymarzona, więc może za 5 lat nam się zachce. Fajnie jest mieć rodzeństwo.
Dziewczyny a brała któraś przy karmieniu tabletki antykoncepcyjne. Lekarz mi zaproponował ale odmówiłam bo mam złe doświadczenia ale te co są dla karmiących podobno tak nie działają