reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka odezwij się do nas.

Ola nadal karmię. I nadal mieszanie i tak już raczej zostanie.
Ostatnio na 1 dzień mi mleko zanikło prawie, ale obstawiam że to przez stres i wnerwienie.

Czyli różne doświadczenia są też po takich tabletkach.. muszę przemyślec.
U mnie libido póki co działa tylko chwilowo włączone bo nie ma czasu.

Anka odezwij się do nas.

Ola nadal karmię. I nadal mieszanie i tak już raczej zostanie.
Ostatnio na 1 dzień mi mleko zanikło prawie, ale obstawiam że to przez stres i wnerwienie.

Czyli różne doświadczenia są też po takich tabletkach.. muszę przemyślec.
U mnie libido póki co działa tylko chwilowo włączone bo nie ma czasu.
Viki a jak rozponac ze mleko zaniklo na jednen dzien?
Bo ja to sie denerwuje czase. stresy miałam kilka razy i nie zauważyłam niczego takiego :-)
Oczywiście nie pytam wredne chce tylko wiedzieć jak to rozpoznac
Takie cos moze byc tez spowodowane slokiem rozwojowym kiedy mleko dostosowuje sie do potrzeb dziecka.

Czy mogę być w ciąży? Mam regularne cykle co 27-28 dni .. ostatni stosunek 27.09 - według kalkulatorów internetowych owulacja wypadala na 3-4.10 ...ale 27.09 jeszcze jako dzień nie plodny nie wiem czy do konca w nie wierzyc bo wiadome kazdy organizm inny ale bardzo bym chciała mieć dziecko... ale też nie chce sobie robić złudnej nadzieji...

Czy mogę być w ciąży? Mam regularne cykle co 27-28 dni .. ostatni stosunek 27.09 - według kalkulatorów internetowych owulacja wypadala na 3-4.10 ...ale 27.09 jeszcze jako dzień nie plodny nie wiem czy do konca w nie wierzyc bo wiadome kazdy organizm inny ale bardzo bym chciała mieć dziecko... ale też nie chce sobie robić złudnej nadzieji...
Nikt Ci nie odpowie na to pytanie;)
Zrob test albo idz na bete

Ola tu nie ma co rozpoznawać susza jak diabli, Wiki głodna, wkurzona, laktator nawet kropelki, zawsze po ciepłym prysznicu leciało coś bardziej. A tu przez cały dzień i noc nic, nawet kropelki. Dopiero nad ranem coś ruszyło. Strasznie się bałam że już po laktacji.

Wiki laktator to nie wyznacznik ;)
Niektóre kobiety w ogóle nic nie ściągają nawet jak karmia juz dluugo wiec tym sie nie sugeruj.
Ja tez tak mam ze teraz juz jak laktacja sie unormowala to czasem poleci cos samo a czasem w ogole an kropli przez caly dzien a mleka mam duzo
Probowalas nacisnac z góry na piers zeby sprawdzić ?

A ile dajesz razy dziennie butle ?bo to bardzo wazne dla laktacji
Spróbuj karmić sama piersią mleko na pewno masz.
Siadz i poczytaj Hafije.

Ostatnia edycja:
Oj co ja z tymi piersiami nie robiłam. Łzy w oczach stawały jak uciskalam. Nie ja jedyna dokarmiam. Butla jest 2-3 razy dziennie. Widziałaś dziecko które wisi na piersi kilka h i nic? Nadal głodna czerwona że złości, a o płaczu i krzyku nie wspomnę. Wolę mieć najedzone i szczęśliwe dziecko. Chociaż to że w ogóle się karmimy jest super, chwle tylko dla nas. Bez względu na to co piszą

reklama
Wiki siadzi poczytah
Oj co ja z tymi piersiami nie robiłam. Łzy w oczach stawały jak uciskalam. Nie ja jedyna dokarmiam. Butla jest 2-3 razy dziennie. Widziałaś dziecko które wisi na piersi kilka h i nic? Nadal głodna czerwona że złości, a o płaczu i krzyku nie wspomnę. Wolę mieć najedzone i szczęśliwe dziecko. Chociaż to że w ogóle się karmimy jest super, chwle tylko dla nas. Bez względu na to co piszą
Wyszlam na laktoterrorystke :-)
Ale ja naprawdę nie chcialam zle :)
Widzialam pisalam Ci o mojej kolezance ma corke w wieku Twojej Viki i uwierz mi ze ta mala wisiala na piersi pol dnia wyszlam z nia spacer raz drugi co 5 min przystanki bo mala sie darla az czerwona tylko przy piersi sie uspokala dala raz drugi butelke wypila ale na długo nie wystarczyła
Wiec nie dawala butli tylko siedziala z nia bo powiedziała ze nie ma nic innego do roboty dziecko na pierwszym miejscu ..mala od początku siusiu robila bardzo ladnie przybiera itp
Porostu potrzebowala tej bliskosci bo ile takie dziecko moze jesc jak ma zoladek wielkości piastki.
Nie miej mi tego za zle
Niektóre dzieci tak maja jedne wisza a inne zje i idzie spac.
Caly czas na pewno nie bedzie wisiec placz to nie tylko glod i bol brzucha z butli szybko leci i tyle nauczyła sie do tego.
Ale Ty jesteś mama i zrobisz jak uwazasz:) :*

Do góry