reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
I dobrze się masz po nich?
Wiiktoriiaaa
Dzięki, ja się bałam że znów przytyję i ten okropny humor jaki był przy zwykłych tabletkach. A brałam tylko 3 miechy przed ślubem. A libido ło jejku wcale go nie było. U mnie z okresem w sumie jeszcze nie wiem jak jest. Bo już się dziad czaił na mnie w piątek i wczoraj ale chyba zmienił zdanie. A te tabletki mi chodzą po głowie
Wiki Ty dalej KP ? Mysle ze tak szybkooo nie dostaniesz heheDzięki, ja się bałam że znów przytyję i ten okropny humor jaki był przy zwykłych tabletkach. A brałam tylko 3 miechy przed ślubem. A libido ło jejku wcale go nie było. U mnie z okresem w sumie jeszcze nie wiem jak jest. Bo już się dziad czaił na mnie w piątek i wczoraj ale chyba zmienił zdanie. A te tabletki mi chodzą po głowie
A pozniej to roznie dostanie sie potem moze nie byc znowu kilka miesiecy
Albo w ogóle az do zakonczena karmienia ilosc karmien tez wpływa na to ja w nocy zwiekszylam i spóźnial mi sie ostatnio
A brzuch to mnie bolal jak na okres czesto mino ze go nie mialam
Ale jedyny plus taki ze przed ciąża mialam bardzo bolesny a teraz nic nie wiem kiedy dziad przyjdzie hehe
No 3 miechy mialam regularnie dopoki w nocy nie zaczelam karmic częściej
A moze wkladka? Ja tak ide ide i dojsc nie moge mialam isc po Mirene bo lekarz mowil ze to bedzie dla mnie najwygodniejsze i jeszcze jak przez 3 lata nie chce dzieci ale kurde ja mam takie schizy ze albo nie zadziala albo cos nie chce byc w ciąży przez jakieś 5 lat narazie mam syncia i na nim sie skupiam tez sobie nie wyobrażam dwoch takich maluszkow mega obowiazek calkiem inaczej niz z jednym
Jedno tez predzej zostawisz niz dwojke jak większe
No i finanse
No a jak brat starszy to zawsze cos pomoze czy cos inaczej
Z reszta narazie nie chce znow czuc bolu poorodowego haha
Ale jak ktos chce wie ze da rade itp
Za 5 lat corcia moze byc kucyki tez sie marza :-)
Ale syn dla mnie suuuper sprawa
India9
Dzięki, ja się bałam że znów przytyję i ten okropny humor jaki był przy zwykłych tabletkach. A brałam tylko 3 miechy przed ślubem. A libido ło jejku wcale go nie było. U mnie z okresem w sumie jeszcze nie wiem jak jest. Bo już się dziad czaił na mnie w piątek i wczoraj ale chyba zmienił zdanie. A te tabletki mi chodzą po głowie
Ja bralam i libido mialam minus tysiac, wiec przestalam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lee kochana przepraszam ze pytam i nie chce Cie urazić ale dlaczego chcesz miec tak duzo dzieci?:-)Śliczny [emoji7]
Trzymam kciuki za szybki wypis [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
To Ty masz takiego Maluszka i teraz jeszcze ciąża ?
Gdzieś mi to umknęło [emoji6]
Ja tez chciałabym sie teraz, zaraz starać o jeszcze jedno [emoji57]
U nas synek tez bardzo płakał podczas badania ukg, mimo wszystko doktor dokładnie zbadała serduszko.
Ważne, że żadnej wady nie ma a szmery pewnie zanikną [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Matko! 1 pkt!
To miałaś ciężkie doświadczenia! Współczuje! A ile Marysię teraz ma? I jak z Jej rozwojem?
Przepraszam, że tak pytam ale mój synek też w zamartwicę urodzony i strasznie sie martwię [emoji17]
Jezu, trzymam kciuki i czekam na wieści!
KasiaMarysia23
Wiki ja jak zmniejszylam ilosc karmien w nocy do 0 przez doslownie pare dni to dostalam zaraz okres, potem za miesiac,kolejna za poltora ale wrocilam do nocnych nawet 3 razy i od marca cisza, a myslalam kilka razy ze lada dzień dostane ,a tu lipa.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kasia no tak jest nocne karmienia wpływają na toWiki ja jak zmniejszylam ilosc karmien w nocy do 0 przez doslownie pare dni to dostalam zaraz okres, potem za miesiac,kolejna za poltora ale wrocilam do nocnych nawet 3 razy i od marca cisza, a myslalam kilka razy ze lada dzień dostane ,a tu lipa.
Ale bez jest fajnie
I to normalne ze masz a potem znowu nie masz tzn mozesz nie miec bo pamietam jak sie martwilas:-)
Pytalam dziewczyn u Hafiji to co druga tak ma
Ciekawe czy teraz dostane o czasie
Ostatnia edycja: