reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia nom masakra ale dwa razy i koniec
Dżem smakowicie wygląda Ja odkąd nie jem nabiału ciągle mam na coś ochotę i nie wiem na co Ot taki psikus mi podświadomość płata.
Ostatnio płatki i mleko sojowe zjadłam ale to nie to :)
A od kiedy nie jesz?
Ja jadlam ostatnio z mlekiem domowym kokosowym ale ciezko sie oszukac:(

A Franio szybko rośnie, nosi rozmiar prawie jak my,.my 80
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieki Dorotka za opis badania:) malej ropieje nadal to oczko i mamy skierowanie a z malym do kontroli tak o bo czasem jak siedzi i nac patrzy to strasznie oczy mruzy

Dora Amelka nosi 74, sporadycznie 80 [emoji23][emoji23] faktycznie Franiu długi [emoji3]

India no ja mam właśnie dla Amelki kombinezon na 80 ale z hm i dość mocno zawyżony rozmiar. No ale sobie pomyślałam że znów taki na styk to też nie chce żeby był bo żeby trochę luzu młoda miała. Mam nadzieję że się nie utopi bo jej narazie nie przymierzałam [emoji6] a kurteczkę mam z Pepco chyba na 80 też.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A od kiedy nie jesz?
Ja jadlam ostatnio z mlekiem domowym kokosowym ale ciezko sie oszukac:(

A Franio szybko rośnie, nosi rozmiar prawie jak my,.my 80
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Od ponad dwóch tygodni. Podejrzewam nietolerancję białka mleka krowiego. Na bank sezam i żurawina podrażniają mu jelita.
Nie zdawałam sobie sprawy że tylu produktach może być np serwatka
No właśnie Franek szybko rośnie,m nadrabia ten miesiąc ;)
On w dzień nie je dużo ale w nocy co 3 godziny i potrafi pól godziny ssać :)
Ma brata ciotecznego po którym dostaje ubranka i Franek tak ponad dwa miesiące szybciej od niego rośnie. Tzn teraz nosi te ubranka które tamten nosił jak miał 7 miesięcy A michałek urodził sie prawie kg większy od Franka i taki spory chłopiec jest ale budowę maja inna Franko długi a szczupły a Michałek taki klocek ubity a niski raczej.

reklama
Kasiu dziewczynce tez bym nie kupila czarnej kurtki bo taka za powazna by byla dla mnie hehe ale dla chlopczyka to chyba najlepszy kolor Filip sie mocno slini i w ogole to bedzie zaraz widac. ale Pawlowi sie czerwona podoba i mowi zebym czerwona zamawiala a ja juz sama nie wiem. chyba poczekam co jeszcze bedzie ciekawego.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry