reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa trzymamy kciuki:) bedzie dobrze.
1507098592-aaaaaa.jpeg

Ja w wolnych chwilach szyje na maszynie

reklama
Ja bym dziecku czarnej kurtki nie kupiła, ale to tylko mój podgląd;)

Dora brrr biedne dzieciatko, slyszalam ze te badania oczkow wczesniakow okropnie wyglada:(

India a na jaki kombinezon patrzyłas?

Ja dzis dzem z dyni urzadzilam
1507059478-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na olx Lupilu pewnie zeszloroczna kolekcja.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki, ja stresu wielkiego nie mialam przed. Bylam przygotowana na placz

Jesli chodzi i szczepienia to przy Adzie refundowanymi szczepilismy plus pneumo i meningo, ale to kazdy rodzic sam musi zdecydowac sobie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Życiowa :*

Wiki ja nie mam stresu bo nie szczepię i mnie to omija :)

Igi też ostatnio mruzy oczy ale chyba bardziej dla zabawy.

Kasia kolor jak kolor, czarna dla mnie spoko :) igi ma ciemno granatowy kombinezon i rok temu miał taki sam tylko rozmiar mniejszy :)

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Wiki Ja tez jak Kulcia nie szczepie:)

Kasiu dziewczynce tez bym nie kupila czarnej kurtki bo taka za powazna by byla dla mnie hehe ale dla chlopczyka to chyba najlepszy kolor Filip sie mocno slini i w ogole to bedzie zaraz widac. ale Pawlowi sie czerwona podoba i mowi zebym czerwona zamawiala a ja juz sama nie wiem. chyba poczekam co jeszcze bedzie ciekawego.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam to samo pisać ze dla dziewczynki to co innego.
Widzialam chłopców w tej czarnej kurtce i mega wyglądają do tego fajna czapa
U nas królują wszystkie kolory bez wyjątku :)
Czarna bluzę nawet mamy i maly mi sie w niej podoba bardzo
Kurtke narazie mamy czerwona bo jak zmierzylam to bardzo mi sie w tym kolorze spodobal :)

reklama
Wiki ja pierwsze szczepienia tez przyzywalam ale Filip ogolnie dobrze znosi szczepionki bardziej placze z tego ze go musze trzymac w miejscu niz to ze go zakluje igla bo jak go puszczam to przestaje plakac moment .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry