reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ta pierwsza Ola chcialam dla niego i tak mysle ze czarna dla niego najlepsza bo on sie brudzi troche [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a rozmiar oj to zalezy raz nosi 86 raz 92 i wlasnie nie wiem . a tam mozna wymienic wrazie wu nie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No super ona jest :D
Tak tak :-)
Wiesz co ja bym brala 92 bo Zara ma zanizona rozmiarowke :-)
Ja malemu zawsze kupuje wieksze ciuszki to dłużej chodzi :-)
I nosi 74 80 86 bo szkoda mi tych ciuszkow zeby zaraz odlozyc hehe :)
Chcesz to zapytam dziewczyny o wymiary tej kurtki 92:)

U okulisty najpierw zakraplanie dwa albo jeden raz. Po zakropleniu czekasz tak około 15-30 minut. Potem lekarka wyjmuje różne kosmiczne urządzenia i bada, i zagląda w oko Zależy co ma zbadać? U nas było badanie siatkówki to dosyć drastyczne bo wkłada takie dziwne ustrojstwo, jak ja wiem co, trochę jak zalotka do rzęs i otwiera oko i potem podwadza gałkę oczne i tam coś sprawdza Ale to u wcześniaków wiec was nie dotyczy raczej. Potem byliśmy na badaniu i było już ok Tak jak pisałam takie urządzenia ma i ogląda oko to nie boli Tyle że trochę trwa bo dziecku małemu nie wytłumaczysz ze ma patrzeć w jakimś kierunku i ona czekała aż się udało u Franka

Ja bym dziecku czarnej kurtki nie kupiła, ale to tylko mój podgląd;)

Dora brrr biedne dzieciatko, slyszalam ze te badania oczkow wczesniakow okropnie wyglada:(

India a na jaki kombinezon patrzyłas?

Ja dzis dzem z dyni urzadzilam
1507059478-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A co do kurtek czy kombinezonów to mam takiego kudłacza z pepko chyba Poza tym ni diabła nie wie, jaki rozmiar kupić i się wstrzymam bo Franek ma czasem taki skok ze w dwa tyg o rozmiar urośnie. Poczekam do mrozów i kupie jak będzie wiadomo.
Teraz ma 74/80 i wszystko za szerokie na niego bo on długi

Marysia nom masakra ale dwa razy i koniec
Dżem smakowicie wygląda Ja odkąd nie jem nabiału ciągle mam na coś ochotę i nie wiem na co Ot taki psikus mi podświadomość płata.
Ostatnio płatki i mleko sojowe zjadłam ale to nie to :)

reklama
Anka to mi przyjemność z Chirurgami sprawiłaś wczoraj od 24 do 2 oglądałam. Zamiast spać Ale było tak ciekawe że nie dało się drugiego nie obejrzeć. Uwielbiam ten serial :)

Do góry