reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ta pierwsza Ola chcialam dla niego i tak mysle ze czarna dla niego najlepsza bo on sie brudzi troche [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a rozmiar oj to zalezy raz nosi 86 raz 92 i wlasnie nie wiem . a tam mozna wymienic wrazie wu nie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No super ona jest :D
Tak tak :-)
Wiesz co ja bym brala 92 bo Zara ma zanizona rozmiarowke :-)
Ja malemu zawsze kupuje wieksze ciuszki to dłużej chodzi :-)
I nosi 74 80 86 bo szkoda mi tych ciuszkow zeby zaraz odlozyc hehe :)
Chcesz to zapytam dziewczyny o wymiary tej kurtki 92:)

U okulisty najpierw zakraplanie dwa albo jeden raz. Po zakropleniu czekasz tak około 15-30 minut. Potem lekarka wyjmuje różne kosmiczne urządzenia i bada, i zagląda w oko Zależy co ma zbadać? U nas było badanie siatkówki to dosyć drastyczne bo wkłada takie dziwne ustrojstwo, jak ja wiem co, trochę jak zalotka do rzęs i otwiera oko i potem podwadza gałkę oczne i tam coś sprawdza Ale to u wcześniaków wiec was nie dotyczy raczej. Potem byliśmy na badaniu i było już ok Tak jak pisałam takie urządzenia ma i ogląda oko to nie boli Tyle że trochę trwa bo dziecku małemu nie wytłumaczysz ze ma patrzeć w jakimś kierunku i ona czekała aż się udało u Franka

Ja bym dziecku czarnej kurtki nie kupiła, ale to tylko mój podgląd;)

Dora brrr biedne dzieciatko, slyszalam ze te badania oczkow wczesniakow okropnie wyglada:(

India a na jaki kombinezon patrzyłas?

Ja dzis dzem z dyni urzadzilam
1507059478-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A co do kurtek czy kombinezonów to mam takiego kudłacza z pepko chyba Poza tym ni diabła nie wie, jaki rozmiar kupić i się wstrzymam bo Franek ma czasem taki skok ze w dwa tyg o rozmiar urośnie. Poczekam do mrozów i kupie jak będzie wiadomo.
Teraz ma 74/80 i wszystko za szerokie na niego bo on długi

Marysia nom masakra ale dwa razy i koniec
Dżem smakowicie wygląda Ja odkąd nie jem nabiału ciągle mam na coś ochotę i nie wiem na co Ot taki psikus mi podświadomość płata.
Ostatnio płatki i mleko sojowe zjadłam ale to nie to :)

reklama
Anka to mi przyjemność z Chirurgami sprawiłaś wczoraj od 24 do 2 oglądałam. Zamiast spać Ale było tak ciekawe że nie dało się drugiego nie obejrzeć. Uwielbiam ten serial :)

Do góry