reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aaa już widzę. Oglądałam gazetkę [emoji3] fajne kombinezony, ja mam jeden i jedną kurtkę. Myślę że to wystarczy.

Czekam za narciarskimi spodniami dla Filipa

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie ja tez mam kombinezon, ale jednak za duzy bedzie na Ade, mimo, ze to rozmiar 80
Wiec mysle nad 74/80

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

bo wlasnie chce taka jak masz Ty czarna albo ta taka zolta moze chociaz teraz patrze na czerwona tez ladna juz sama nie wiem hehe ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

ale teraz nie wiem jaki rozmiar zamowic 86 czy 92 ? tam ta tabela rozmiarow jest dobrze podana zeby go wymierzyc i bedzie git ? bo zaraz znowu zamowie albo za duza albo za mala

Hej dziewczyny.
Nie mam czasu pisac. Fajne wszystkie maluchy sa.
Mam takie szybkie pytanie tylko do Was. Jak wyglada wizyta u okulisty z maluchem. Z Amelka mam skierowanie ale kolejki taki ze glowa mala to prywatnie idziemy (27.11) mamy wizyte i zapisalam tez Cypriana i nie wiem czego sie spodziewac. Babka ma super opinie itp. We wro w klinice tez ona pracuje

ohohoh jakie zębuszki ;) urosna pomalutku urosna;)
Adka taka wyrazna jak dwulatka rzeczywiscie :) a sliczna ze hoho ;)

my mamy 12 ząbkow ale te tylnie jak wychodza to goraczka 3 dni z przerwami i biegunka od razu.

a tu syneczek mój niedobry :)
laski gdzie moge mu kupic fajna kurteczke na zime? bo kurde buciki mi sie udalo wczoraj kupic ale kurtki nie moglam nigdzie znalezc takiej cieplej i wygodnej do zakladania bo te z pepco to juz mu nie kupie poki taki maly bo normalnie dostaje nerwicy jak go ubierac mam w ta kurtke takie ma jakies rekawy waskie reka nie chce przejsc a tu taka duza .
1506939809-aaaaaa.jpeg
1506939825-aaaaaa.jpeg
1506939852-aaaaaa.jpeg

Zobacz w 5-10-15 maja fajny asortyment.

Czy któraś z Was kupowała kiedyś konbinezon zimowy lupilu z Lidla? On sie rzeczywiscie nadaje na zime?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja miałam kurteczkę zimowe z lidla. Była faktycznie dość cienka ale bardzo cieplutka. A Mikołaj to zmarzluch straszny! Mimo wszystko w niej jakoś nie marzł [emoji6]
Jeśli kombinezony są podobne to brałabym. Zreszta jak zdążę to kupie, całej trójcy.
Ostatnio załapałam sie na piękna pościel i sweterki, i pajacyki wełniane.
I jeden śpiworek.
1507042711-aaaaaa.jpeg

1507042683-aaaaaa.jpeg

Świetna pościel, tak miła w dotyku, że żałowałam ze większych nie było [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Do góry