reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aaa już widzę. Oglądałam gazetkę [emoji3] fajne kombinezony, ja mam jeden i jedną kurtkę. Myślę że to wystarczy.

Czekam za narciarskimi spodniami dla Filipa

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie ja tez mam kombinezon, ale jednak za duzy bedzie na Ade, mimo, ze to rozmiar 80
Wiec mysle nad 74/80

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

bo wlasnie chce taka jak masz Ty czarna albo ta taka zolta moze chociaz teraz patrze na czerwona tez ladna juz sama nie wiem hehe ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

ale teraz nie wiem jaki rozmiar zamowic 86 czy 92 ? tam ta tabela rozmiarow jest dobrze podana zeby go wymierzyc i bedzie git ? bo zaraz znowu zamowie albo za duza albo za mala

Hej dziewczyny.
Nie mam czasu pisac. Fajne wszystkie maluchy sa.
Mam takie szybkie pytanie tylko do Was. Jak wyglada wizyta u okulisty z maluchem. Z Amelka mam skierowanie ale kolejki taki ze glowa mala to prywatnie idziemy (27.11) mamy wizyte i zapisalam tez Cypriana i nie wiem czego sie spodziewac. Babka ma super opinie itp. We wro w klinice tez ona pracuje

ohohoh jakie zębuszki ;) urosna pomalutku urosna;)
Adka taka wyrazna jak dwulatka rzeczywiscie :) a sliczna ze hoho ;)

my mamy 12 ząbkow ale te tylnie jak wychodza to goraczka 3 dni z przerwami i biegunka od razu.

a tu syneczek mój niedobry :)
laski gdzie moge mu kupic fajna kurteczke na zime? bo kurde buciki mi sie udalo wczoraj kupic ale kurtki nie moglam nigdzie znalezc takiej cieplej i wygodnej do zakladania bo te z pepco to juz mu nie kupie poki taki maly bo normalnie dostaje nerwicy jak go ubierac mam w ta kurtke takie ma jakies rekawy waskie reka nie chce przejsc a tu taka duza .
1506939809-aaaaaa.jpeg
1506939825-aaaaaa.jpeg
1506939852-aaaaaa.jpeg

Zobacz w 5-10-15 maja fajny asortyment.

Czy któraś z Was kupowała kiedyś konbinezon zimowy lupilu z Lidla? On sie rzeczywiscie nadaje na zime?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja miałam kurteczkę zimowe z lidla. Była faktycznie dość cienka ale bardzo cieplutka. A Mikołaj to zmarzluch straszny! Mimo wszystko w niej jakoś nie marzł [emoji6]
Jeśli kombinezony są podobne to brałabym. Zreszta jak zdążę to kupie, całej trójcy.
Ostatnio załapałam sie na piękna pościel i sweterki, i pajacyki wełniane.
I jeden śpiworek.
1507042711-aaaaaa.jpeg

1507042683-aaaaaa.jpeg

Świetna pościel, tak miła w dotyku, że żałowałam ze większych nie było [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Do góry