reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Najgorsze to że nie ma komu dziecka powierzyć pod opiekę. A co my po medycynie???
Ja mam kiepską lekarkę w przychodni, ale to wiadomo więc wywiad środowiskowy zrobiłam wśród mam. Poleciły niby super pediatrę i byliśmy u niej dwa razy i już dwa razy się na niej zawiodłam. Raz mi kazała paracetamol Frankowi podawać jak miał 37,4 i teraz ta pępowiną Mam ochotę do niej zadzwonić i uświadomić kobietę Może inne dzieciaki by tego nie miały jakby była uważniejsza...
Marysia tego ziarniniaka dr usunie jak dobrze pójdzie to za dwa tyg. Najpierw musi reszta pępowiny odpaść.
Franek sobie te opatrunki sciagać chce..takie szybkie rączki. Wczoraj w kąpieli ciach i po gaziku

Lee już powoli mam dosyć atrakcji różnych a dziś gin mam nadzieję że chociaż ze mną ok. Kurcze bo my znów w celibacie po tym krwawieniu Mąż się śmieję ze mnie zepsuli tam na dole ;)

reklama
Dora, kciuki za wizytę
A celibat wiecznie trwał nie będzie ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Skoro mowa o lekarzach... To ja właśnie wróciłam... Jestem taka rozgoryczona... Nie było mojego lekarza rodzinnego więc poszłam od innej i okazało się że mam zapalenie zatok szczekowych [emoji20] spuchnieta jestem jak kaczor [emoji20] dostałam antybiotyk i zapytałam grzecznie czy w razie ewentualnej ciąży ten antybiotyk może narobić szkód a Ta jak na mnie naskoczyla, że albo chce być zdrowa albo się męczyć, co ona ma teraz mi przepisać bo nic innego nie pomoże... No masakra wzięłam grzecznie receptę i wyszlam. I weź tu człowieku o coś zapytaj

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziubku, ja bedac w ciazy, niepotwierdzonej jeszcze wtedy tez zachorowalam i dostalam antybiotyk. Lekarz ocenia potrzebe i ryzyko. Nie martw sie, bo nie jest powiedziane, ze w razie czego musi zaszkodzic. Jaki to antybiotyk???
A zachowanie lekarki wredne. Ja w sumie tez na wizycie sie czulam, jakby lekarz uwazal, ze utrudniam mu prace, bo staram soe o dziecko

No właśnie, zachowała się conajmniej niestosownie, ja tylko zapytałam o ewentualne skutki ze zwykłej troski. A w ulotce napisane - żeby zasięgnąć rady lekarza [emoji12] takie mają właśnie podejście. Po mieście krąży o niej plotka że to stara kostucha - teraz wiem dlaczego [emoji12]
a biorę augumentin i osłonowe enterol

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej my wczoraj byliśmy na szczepieniu i znowu Zuzia mi goraczkuje od wczoraj wieczora :( coś słabo mi przybiera na wadze ale może taka już jest ciągle na 25 centylu z wagą a 95 ze wzrostem . Patrzyłam w książeczce u Lili to w tym wieku była kg grubsza ale 3 cm niższa

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziubku, ten antybiotyk nie jest calkowicie zakazany w ciazy, wiec luz. Jak juz pisalam ja tez bralam na poczatku ciazy i wszystko ok ;-)

Dzwoneczku, wspolczuje goraczki. Moim tez sie zdarzala po szczepieniach. Waga bym sie nie przejmowala skoro nie ma wahan tylko na tym 25 centylu idzie, widac taki jej urok, ze wysoka i szczuplutka

Do góry