reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Lee strasznie go pogryzło :o co to? Wygląda przerażająco a brzuszek super :)

Wiecie co moja teściowa mnie chyba wykończy, skutecznie. Niby chce dobrze ale wychodzi i tak kiepsko

reklama
Gosiaq85 ja po ovitrelle robiłam test 11, 13 i 15 dni pozniej. Po 11 i 13 dniach negatyw a po 15 pozytyw. Wiec zastrzyk nie utrzymuje sie tak dlugo, jak sa II kreski to juz po cichu Ci gratuluje ;)

Dora ja dawałam biogaie i kolki nam te krople tez wyleczyły ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dora, ja nie moge niczego polecic ze wzgledu na brak doswiadczenia w temacie

Gosiaq - trzymam kciuki, oby Nuska miala racje i oby to byly te II kreski ;-)

Lee, ojeju! Masakra, ale go coś pożarło. A to na bank ugryzienia, a nie jakaś wysypka??
Brzuch prześliczny :-) i duuuuuuży :-)

Wiki, no ja pamiętam tą akcję Twoją, jaka zdenerwowana byłaś.

U nas temat starań zamknięty. M. mnie zbywał jak chciałam pogadać i stanęło na tym, że fajnie by było, ale on się boi ze względów finansowych. Więc ucinam temat, bo jak wrócę do pracy to przecież nie powiem za kilka ms, że w ciąży jestem.
Trochę mnie to dobiło, bo prEz te dwa dni zaczęłan myśleć o trzecim szczęściu, ale wybiegałam żal i już jest lepiej. Przeżyję tak jak kiedyś musiałam przeżyć brak starań o drugie

Chyba zacznę się do półmaratonu szykować, chociaż na dzień dzisiejszy to dla mnie wariactwo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zobaczcie jak coś w nocy pogryzło mi synka
1501177786-aaaaaa.jpeg

Podobnie wyglądają plecy i nogi, stopy głównie. Mimo piżamki z długim rękawkiem.

A to ja w 34tc
1501177839-aaaaaa.jpeg

Któraś z Was robiła plan porodu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O boziuuu aż tak?? Strasznie mocno!
Chociaż Filipa jak ugryzie komar to mu aż taka bulwa wychodzi czy to na czole czy obojętnie gdzie. Ale nie ma aż tak czerwonego.

A brzuszek??? Mega wielki!! Wygląda jak 38tc [emoji16][emoji16][emoji16] gdzie tu dalej [emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A wlasnie. Ja nie robilam planu, przeczytalam tylko raz w necie formularz i tyle

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry