reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Chirurg odciął pępowinę wczęści i mówi, że trzeba było wcześniej przyjść... A my prywatnie do niego poszliśmy bo nasza pediatra uważa, że nie trzeba, że odpadnie i skierowania nie chciała dać.
Otóż pępowina gruba wyjątkowo i jakoś tak zawinięta przy pępku, że nie wysychała od środka i dr stwierdził, że mogłam na głowie stawać a ona by nie odpadła. Najgorsze, że przez to, że tak długo wytworzył się ziarniniak i trzeba go będzie usuwać.
Odciął nad tym ziarniniakiem i reszta ma zaschnąć. Mam opatrunki robić przez dwa tyg bo możne podkrwawiać i nie ma kładzenia na brzuszku

Chirurg odciął pępowinę wczęści i mówi, że trzeba było wcześniej przyjść... A my prywatnie do niego poszliśmy bo nasza pediatra uważa, że nie trzeba, że odpadnie i skierowania nie chciała dać.
Otóż pępowina gruba wyjątkowo i jakoś tak zawinięta przy pępku, że nie wysychała od środka i dr stwierdził, że mogłam na głowie stawać a ona by nie odpadła. Najgorsze, że przez to, że tak długo wytworzył się ziarniniak i trzeba go będzie usuwać.
Odciął nad tym ziarniniakiem i reszta ma zaschnąć. Mam opatrunki robić przez dwa tyg bo możne podkrwawiać i nie ma kładzenia na brzuszku
Ło to dobrze że poszliście, matko z tymi lekarzami to też trzeba uważać.

Dora, super, ze chirurg zajal sie tematem. Zyjemy w czasach gdzie najlepiej chodzic prywatnie, a i to nie zawsze, bo teraz i prywatnie watpliwej jakosci te konsultacje bywaja.

Wiki, ja plamilam w wieczor przed porodem, ale skurcze mialam wtedy juz od 24 godzin

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzisiaj byłam, tak myślę że może po badaniu? Ale nigdy nie miałam. Nie wiem latam na miotle, na mapie i patrzę czy coś nie ma. W sumie to dzisiaj zaliczyłam najgorsze ciśnienie przez całą ciążę. Jutro o 16 mam szkołę rodzenia z położna to zagadam do niej. Matko ile bym dała żeby na nią natrafić. Jest przecudna.

reklama
W ciazy z Radkiem tez po badaniu mialam plamienie male, szyjka jest bardzo ukrwiona. Jesli Cie nic nie boli to ja bym sie nie martwila, ale fakt, ze czasem lepiej dmuchac na zimne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry