reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jedyny plus tych wyjazdów jest taki że mam męża w domu Cudownie jest być razem taka prawdziwa rodzina ☺ a nie weekendowy tatus.

reklama
Oj Dora to się dzieje u Was, ale mam nadzieję, że jeszcze parę wizyt u lekarzy i będziecie mogli żyć spokojnie. Kurcze a ja myślałam że do 3 tygodni ten pepuszek odpada, tak nam mówili ale jak widać są wyjątki.

Ja planuje kolejne dziecię za parę lat, raz że jeszcze nie wiem co mnie czeka :D a dwa że finansowo żeby być gotowym, póki co ciesze się że Wiki będzie :)

Dora32 jak wcześnie się dzidzia urodziła?
Powiem Wam że zawsze chciałam mieć dużą rodzinę, zawsze uwielbialam małe dzieciaczki i mówiłam sobie ze minimum trójka będzie [emoji3] no ale przekorny los sprawił że mam 32 lata i żadnych dzieci póki co... Mam nadzieję że wkrótce się to odmieni [emoji3]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki dzięki Też mam taką nadzieję Z ta pepowina to zazwyczaj tak jest. Chociaż jak zaczęłam teraz pytać to trafiają się przypadki ze nie chce odpaść.Ja na poczatku octenisept jak zalecają i tak do 6 tygpotem pediAtra stwierdziła żeby spirytus 70% bo wysuszy lepiej i się pogorszylo wysuszyło się na zewnątrz a w środku nie

Dziubku, na pewno sie odmieni ;-) bedziemy trzymaly kciuki

Dora, moze to kwestia pepowiny? Ja nie slyszalam o takich przypadkach, zeby nie chciala odpasc, a jak widac zdarza sie i tak. Dobrze, ze wizyty juz konczycie powoli :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Franek urodził się w 36 tyg więc wcale nie tak wcześnie Tak naprawdę to trzy dni brakło żeby w papierach nie był w czesniakiem. Tylko u nas się jeszcze ta torbiel przyplatala

Dora mojemu malemu szybko odpadl
I teraz sama woda zalecaja myc albo z mydelkiem i mozna czyscic tam patyczkiem do uszu:)
A octanisept teraz zalecają tylko jak cos sie dzieje tak nie potrzebny :)
Tak mowili w szpitalu i czytalam w gazetach dla mam w ciąży :)
Ja tylko czasem psiknelam a spirytusu dawno sie nie uzywa :)

reklama
Do góry