reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Oj Dora to się dzieje u Was, ale mam nadzieję, że jeszcze parę wizyt u lekarzy i będziecie mogli żyć spokojnie. Kurcze a ja myślałam że do 3 tygodni ten pepuszek odpada, tak nam mówili ale jak widać są wyjątki.
Ja planuje kolejne dziecię za parę lat, raz że jeszcze nie wiem co mnie czeka a dwa że finansowo żeby być gotowym, póki co ciesze się że Wiki będzie
Ja planuje kolejne dziecię za parę lat, raz że jeszcze nie wiem co mnie czeka a dwa że finansowo żeby być gotowym, póki co ciesze się że Wiki będzie
Dziubek6666
Zaciekawiona BB
Dora32 jak wcześnie się dzidzia urodziła?
Powiem Wam że zawsze chciałam mieć dużą rodzinę, zawsze uwielbialam małe dzieciaczki i mówiłam sobie ze minimum trójka będzie [emoji3] no ale przekorny los sprawił że mam 32 lata i żadnych dzieci póki co... Mam nadzieję że wkrótce się to odmieni [emoji3]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Wam że zawsze chciałam mieć dużą rodzinę, zawsze uwielbialam małe dzieciaczki i mówiłam sobie ze minimum trójka będzie [emoji3] no ale przekorny los sprawił że mam 32 lata i żadnych dzieci póki co... Mam nadzieję że wkrótce się to odmieni [emoji3]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Wiki dzięki Też mam taką nadzieję Z ta pepowina to zazwyczaj tak jest. Chociaż jak zaczęłam teraz pytać to trafiają się przypadki ze nie chce odpaść.Ja na poczatku octenisept jak zalecają i tak do 6 tygpotem pediAtra stwierdziła żeby spirytus 70% bo wysuszy lepiej i się pogorszylo wysuszyło się na zewnątrz a w środku nie
India9
Dziubku, na pewno sie odmieni ;-) bedziemy trzymaly kciuki
Dora, moze to kwestia pepowiny? Ja nie slyszalam o takich przypadkach, zeby nie chciala odpasc, a jak widac zdarza sie i tak. Dobrze, ze wizyty juz konczycie powoli :-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dora, moze to kwestia pepowiny? Ja nie slyszalam o takich przypadkach, zeby nie chciala odpasc, a jak widac zdarza sie i tak. Dobrze, ze wizyty juz konczycie powoli :-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dora mojemu malemu szybko odpadl
I teraz sama woda zalecaja myc albo z mydelkiem i mozna czyscic tam patyczkiem do uszu
A octanisept teraz zalecają tylko jak cos sie dzieje tak nie potrzebny
Tak mowili w szpitalu i czytalam w gazetach dla mam w ciąży
Ja tylko czasem psiknelam a spirytusu dawno sie nie uzywa
I teraz sama woda zalecaja myc albo z mydelkiem i mozna czyscic tam patyczkiem do uszu
A octanisept teraz zalecają tylko jak cos sie dzieje tak nie potrzebny
Tak mowili w szpitalu i czytalam w gazetach dla mam w ciąży
Ja tylko czasem psiknelam a spirytusu dawno sie nie uzywa
KasiaMarysia23
Powodzenia na wizytach! Trzymam kciuki żeby wszystkiego było dobrze.Franek urodził się w 36 tyg więc wcale nie tak wcześnie Tak naprawdę to trzy dni brakło żeby w papierach nie był w czesniakiem. Tylko u nas się jeszcze ta torbiel przyplatala
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Ja psikałam octanisept co dzień i odciągałam ten kikut i tam czyściłam- tak mi doktorka pokazała. I po takim czyszczeniu odpadł po 3 dniach.
reklama
No widzisz to kazdy mowi co innegoJa psikałam octanisept co dzień i odciągałam ten kikut i tam czyściłam- tak mi doktorka pokazała. I po takim czyszczeniu odpadł po 3 dniach.
Ja tez psikalam ale nie tak czesto tylko przy czyszczeniu