reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Cooo?? Masakra!Mysle, ze u Frania to nie kwestia higieny, po prostu taki przypadek, ze kikut nie wysechl caly.
Tesciowa mi opowiadala o dwulatce, ktora zebow nie ma i maja jej implanty wstawiac.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Cooo?? Masakra!
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem jak dokladnie tylko tak ze slyszenia. Ale skoro na implanty sie decyduja to chyba zebow nie ma w ogole
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze no trafiaja sie takie przypadki jakies chorobt genetyczne nieraz jak oglądam na TLC jakie sa choroby to szok az niedowierzamNo, ze malej zeby nie wyorosly i chyba nie wyrosna i maja jej sztuczne wstawiac, ale nie wiem ile w tym prawdy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Byłam w łazience a tam plama na majtkach nie wiem co myśleć w sumie żadnych skurczy nic.
dora032
Nam zalecili zalewać octaniseptem, tak robili w szpitalu położne przychodziły i codziennie zalewały.Dora mojemu malemu szybko odpadl
I teraz sama woda zalecaja myc albo z mydelkiem i mozna czyscic tam patyczkiem do uszu
A octanisept teraz zalecają tylko jak cos sie dzieje tak nie potrzebny
Tak mowili w szpitalu i czytalam w gazetach dla mam w ciąży
Ja tylko czasem psiknelam a spirytusu dawno sie nie uzywa
A ten spiryt to wymysł naszej pediatry bo ona starej daty i jak ta pepowina nie odpadała to juz w koncu stwierdziłam że moze i ma racje.
reklama
dora032
Mysle, ze u Frania to nie kwestia higieny, po prostu taki przypadek, ze kikut nie wysechl caly.
Tesciowa mi opowiadala o dwulatce, ktora zebow nie ma i maja jej implanty wstawiac.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom[/QU
Nie wiem jak dokladnie tylko tak ze slyszenia. Ale skoro na implanty sie decyduja to chyba zebow nie ma w ogole
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale przypadek... hmmm top teraz implanty i trzeba je wymieniac bo zęby stałe są większe i szczękaq rośnie i wszystko się zmienia.