reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mysle, ze u Frania to nie kwestia higieny, po prostu taki przypadek, ze kikut nie wysechl caly.

Tesciowa mi opowiadala o dwulatce, ktora zebow nie ma i maja jej implanty wstawiac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A szkoly traktowania pepka sa rozne.
Oj pamietam jak sie balam uzywac patyczka i odginac ten kikut

No, ze malej zeby nie wyorosly i chyba nie wyrosna i maja jej sztuczne wstawiac, ale nie wiem ile w tym prawdy

Dora mojemu malemu szybko odpadl
I teraz sama woda zalecaja myc albo z mydelkiem i mozna czyscic tam patyczkiem do uszu:)
A octanisept teraz zalecają tylko jak cos sie dzieje tak nie potrzebny :)
Tak mowili w szpitalu i czytalam w gazetach dla mam w ciąży :)
Ja tylko czasem psiknelam a spirytusu dawno sie nie uzywa :)
Nam zalecili zalewać octaniseptem, tak robili w szpitalu położne przychodziły i codziennie zalewały.
A ten spiryt to wymysł naszej pediatry bo ona starej daty i jak ta pepowina nie odpadała to juz w koncu stwierdziłam że moze i ma racje.

reklama
Mysle, ze u Frania to nie kwestia higieny, po prostu taki przypadek, ze kikut nie wysechl caly.

Tesciowa mi opowiadala o dwulatce, ktora zebow nie ma i maja jej implanty wstawiac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom[/QU
Nie wiem jak dokladnie tylko tak ze slyszenia. Ale skoro na implanty sie decyduja to chyba zebow nie ma w ogole

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale przypadek... hmmm top teraz implanty i trzeba je wymieniac bo zęby stałe są większe i szczękaq rośnie i wszystko się zmienia.

Do góry