reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jak jest lekko ponad norme to wirus. Jak wysokie to bakteria. Nieznacznie podniesione oznacza ze nie trzeba antybiotyku wdrażać.

reklama
Wow India to niespodzianka [emoji16][emoji16]
Ja o trzecim nawet nie myślę... [emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Latwo by nie bylo. Teraz roznica miedzy dziecmi 6 lat i super, bo Radek juz taki duzy i madry, a gdyby doszlo jeszcze trzecie male to nie wiem czy bym nie zwriowala ;-) kiedy tu czas na cokolwiek znalezc??
Ale pociagajaca jest perspektywa duzej rodziny, dzieci dorastaja przeciez i to szybciej niz chcemy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Latwo by nie bylo. Teraz roznica miedzy dziecmi 6 lat i super, bo Radek juz taki duzy i madry, a gdyby doszlo jeszcze trzecie male to nie wiem czy bym nie zwriowala ;-) kiedy tu czas na cokolwiek znalezc??
Ale pociagajaca jest perspektywa duzej rodziny, dzieci dorastaja przeciez i to szybciej niz chcemy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak masz rację, duża rodzina jest fajna. Nas jest trójka rodzeństwa z tym że mój brat to urodził się jak ja miałam 12lat. I może właśnie po takiej różnicy kolejnych 5-6lat mi się zamarzy...
Ale teraz wiem że ogarnięcie dwójki jest ciężkie, a jak wrócę do pracy to nie wiem co to będzie a gdzie tu trzech?? Dlatego będę się starała odciągać od siebie te myśli, cieszę się że Filip już nie jest jedynakiem i zawsze będzie miał kogoś z kim się będą wspierać (mam nadzieję [emoji16])
Jakby mi ktoś jeszcze mi zagwarantował że charakter kolejny maluch miał jak Amelka to może bo drugiego Filipa (charakterem) bym nie przeżyła [emoji6]
P.S. moja córcia właśnie zrobiła sobie półgodzinną przerwę we śnie i leży na brzuchu i nas obserwuje jak się szykujemy do spania [emoji7] słodki widok...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczynki
Ja z objawów przed ciazowych mialam bole podbrzusza ale to tak ze dwa dni przed terminem @ i plamienie imolantacyjne. Pomyślałam wtedy ze coś się popierdzielilo i będzie wcześniej@ Ale to był 11 cykl starań starań wszystko trwało półtora roku już miałam wizytę w klinice leczenia niepłodności zamówiona. Nie wierzyłam że uda się naturalnie i niespodzianka. Z moich osobistych obserwacji wszystko można sobie wmówić Ja miałam cykle z tkliwoscia piersi i nic z tego nie wynikało. Więc u mnie to widać nie jest wyznacznik. W ogóle w tej ciąży piersi zaczęły boleć i się powiekszylay jakoś pod koniec pierwszego trymestu. A w trzecim przystopowaly ale i tak są ze tezy rozmiary większe niż przed.

Poza tym Marysia fajnie po remoncie Magda ma przytulny pokoik
India niezły numer z mężem a może on tak mówi bo wie że ty się wahasz albo co córcia zmieniła i chce kolejną księżniczkę

My w tym roku nie wyjeżdżamy Franko mały a nad morze mam daleko i podróż męcząca by była dla nas i dla niego.
Zazdroszczę wam wypadów na zostaje ogród Chociaż ostatnio Franek nie lubi spacerów Budzi się i płacze co i rusz. Chyba mu się wózek nie podoba

Dzien dobry.
Ja juz 3dsiecka nie planuje :)
Wybredne te nasze dzieci co do wozkow hehe. Moja jezdzi w spacerowce jak miala 5 miesiecy jakos. Ta jejsie podoba bo wszystko widzi. Jak sam ja na pollezaco to sobie siada sama

reklama
Od piątku mamy maraton wizyt wczesniaka i nie tylko.
W piątek okulista i na szczęście koniec i dopiero w 12 miesiącu zalecana kontrola.
Wczoraj neonatolog i pobieranie krwi. Na szczęście N usg okazało się ze torbiel się zmniejszyła całkowicie i jest. Jeszcze na poczatku sierpnia wizyta u neurologa mam nadzieję ze potwierdzi słowa neonatologa że nie mamy się czym martwić.
Dziś jedziemy do chirurga bo kikut pepowinowy jeszcze nie odpadł i nie wiadomo czy nie trzeba chirurgiczne usuwać.
Franek jest totalnie rozstrojony przez te wizyty Biedaczek nie może spać i z rąk by mi nie schodził.
W czwartek natomiast ja mam wizytę u ginekologa bo jeszcze nie byłam. Muszę Franka zabrać bo to znów wyjazd 70km i na tak długo go nie zostawię szczególnie teraz.
U nas to raczej starań o kolejne nie będzie póki co problem z powrotem do sexu. Zobaczymy co powie lekarz

Do góry