reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzień dobry:)

Dora współczuje i trzymam kciuki żeby maluszek dał rade.

India gratuluje, dzielna dziewczynka.

Bosz wyjde z siebie...

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

W nocy kilka pobudek w dzień marudzi. Odkąd siada i staje to nie leży na brzuchu, to z bączkami ma problem. Jeszcze te zęby, dziąsła czerwone, spuchnięte.

U mnie tez zmeczenie, niewyspanie, ciagle nocne pobudki. A w dzien jak Ada spi to ze starszym sie bawie i nawet chwili dla siebie.
Marysia, trzeba przetrwac i sie nie denerwowac.
Przed nami jeszcze zeby, a Wy juz chociaz kilka macie ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej
jutro jade z malym na pobranie krwi i już przeżywam. Jak bylismy ostatnio jak mial miesiac to mu nie pobrali i przeokropnie płakał. Mam nadzieję że jutro bedzie lepiej. Do tego jeszcze jutro z Tosia mam okuliste i pol dnia spedze u lekarzy.

Pisalam rano post ale chybanie dodal sie.

Tosia nie posprzatala wczoraj zabawek (juz któryś raz) i w nocy sobie "poszły". O 23 wynosilismy zabawki z jej pokoju, jejku ile ona ich ma... i teraz dzieciak chodzi smutna. Mam nadzeje ze cos ja to nauczy

Szukam ksiazki Jak dobrze wygladac po 40stce Ibisza. Moj brat ma urodziny za chwilę i chcemy mu kupic dla jaj ali nigdzie jej nie ma. Może Wasi mezowie maja i chca sprzedać :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Anka a z palca nie mogą pobrać?
Madzi z żyły biorą bo ja robie crp ,a wcześniej na samą morfo tylko z paluszka.
Niestety mój P nie ma tej książki.

India ahh wykończe się. Wstałyśmy o 8.30[emoji33]
Gdzie zawsze o 7 się budziła. Mam nadzieje,że bobotic w kapsułkach pomożw,bo krople nic nie dają.
A po tych testach dostałyście jakieś maści?

Anka a z palca nie mogą pobrać?
Madzi z żyły biorą bo ja robie crp ,a wcześniej na samą morfo tylko z paluszka.
Niestety mój P nie ma tej książki.

India ahh wykończe się. Wstałyśmy o 8.30[emoji33]
Gdzie zawsze o 7 się budziła. Mam nadzieje,że bobotic w kapsułkach pomożw,bo krople nic nie dają.
A po tych testach dostałyście jakieś maści?

to jest morfo z rozmazem i babka z laboratorium powiedzala ze bedzie sie starac z żyły bo to badanie po tej zoltaczce

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry