reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U nas ciągle się auta zmieniają dlatego że Łukasz duże przebiegi robi. W ostatnim czasie dwa kupiliśmy, ale mój pandziulek pójdzie na sprzedaż :(

reklama
Nie no kurcze jeszcze nie. Jeszcze chociaż 2 tygodnie

Ja pierwsze urodzilam 12 dni przed, a drugie 18 i tez chcialam byc w ciazy dluzej :-)

Nie no, tak serio to male skurcze jeszcze nic nie znacza ;-)
Ale musisz pogodzic sie z mysla, ze jestes gotowa i mala za chwile tez.

W moim przypadku, przed obydwoma porodami chodzilam ze 2 tygodnie przed z rozwarciem na 1,5 palca. Ciekawe co Tobie powie lekarz na wizycie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak już uprasowalam to już jestem spokojniejsza ale sprzątanie jeszcze, kurde no czuję się jakaś nieogarnięta. Dobra nie ma co jęczec Wam tutaj, jak będzie chciała to wyjdzie wcześniej, i też damy radę, lepiej lub gorzej ale damy

reklama
Wiki ja urodzilam Bartka w 36 tygodniu. Akurat byliśmy w trakcie przemeblowywania bo zamienialismy pokoje, łóżeczko jeszcze w piwnicy było. W weekend dopakowalam torbe i poprasowalam reszte ubran a tak naprawdę w poniedziałek wszystko sie zaczelo i z wt/sr urodzilam. Moj Z dal rade, troche mama mu pomogla i bylo zajebiscie. Najważniejsze to zeby zdrowie i miłość była a reszta to sama sie ułoży.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry