reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja to inhalator kupilam dopiero w tym roku w marcu jak Tosia miala powazny kaszel ale jak wie później okazalo to byl skutek uboczny tabletki odrobaczającej. Kupilam wtedy inhalator z nebulizatorem. I sa koncowki dla dzieci i dla doroslych, koncowki do nebukizacji. Takze jesten zadowolona bo sie przydaje calej rodzinie.

Ja wiecej dzieci moglabym miec gdyby nie ciaza i poród... chociaz moje porody to trwaly 10/6 godzin to zajebiscie mnie bolało. Nie mam jakiegoś wielkiego urazu ale pamiętam tem ból i dlugo jeszcxze bede go pamiętać. A do tego perypetie ciążowe (w ostatniej ciazy bylam 5 razy w szpitalu lacznie z porodem)
Na razie zostajemy przy dwojce dzieci, poza tym my juz nie tacy młodzi :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaMarysia w środę :) ale te wizyty to są takie standardowe badanie na fotelu, ciśnienie, waga, zwolnienie.

Dora nie dziękuję :) jak to położna powiedziała zadanie do wykonania, a z każdym skurczem coraz bliżej. Trzeba dać radę.

Ujc brzuch mi się chyba obniża :o

A z tym nebulizatorem to fajna sprawa, też mamy i wydaje mi się że miał końcówki dla dzieci ale muszę sprawdzić :)

To chyba standard, ze w nebulizatorach sa maski dla dzieci i doroslych, a gdyby nie to zawsze mozna dokupic maseczke

Marysia, jaki samochod

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie jest zły, 2004 , w benzynie, 2.0 turbo , automat w skórze.
Kolor obrzydliwy :/ seledyn.

Wiki Wy chyba też nie dawno kupiliście.?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry