reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja to inhalator kupilam dopiero w tym roku w marcu jak Tosia miala powazny kaszel ale jak wie później okazalo to byl skutek uboczny tabletki odrobaczającej. Kupilam wtedy inhalator z nebulizatorem. I sa koncowki dla dzieci i dla doroslych, koncowki do nebukizacji. Takze jesten zadowolona bo sie przydaje calej rodzinie.

Ja wiecej dzieci moglabym miec gdyby nie ciaza i poród... chociaz moje porody to trwaly 10/6 godzin to zajebiscie mnie bolało. Nie mam jakiegoś wielkiego urazu ale pamiętam tem ból i dlugo jeszcxze bede go pamiętać. A do tego perypetie ciążowe (w ostatniej ciazy bylam 5 razy w szpitalu lacznie z porodem)
Na razie zostajemy przy dwojce dzieci, poza tym my juz nie tacy młodzi :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaMarysia w środę :) ale te wizyty to są takie standardowe badanie na fotelu, ciśnienie, waga, zwolnienie.

Dora nie dziękuję :) jak to położna powiedziała zadanie do wykonania, a z każdym skurczem coraz bliżej. Trzeba dać radę.

Ujc brzuch mi się chyba obniża :o

A z tym nebulizatorem to fajna sprawa, też mamy i wydaje mi się że miał końcówki dla dzieci ale muszę sprawdzić :)

To chyba standard, ze w nebulizatorach sa maski dla dzieci i doroslych, a gdyby nie to zawsze mozna dokupic maseczke

Marysia, jaki samochod

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie jest zły, 2004 , w benzynie, 2.0 turbo , automat w skórze.
Kolor obrzydliwy :/ seledyn.

Wiki Wy chyba też nie dawno kupiliście.?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry