reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

okazalo sie ze to tylko jakies nadwyrezenie chyba bo na rtg nic nie wyszlo. juz mnie prawie przestala ta noga bolec i opuchlizna zeszla bo robilam oklady. Ulzylo mi bo jakbym musiala wpakowac ja w gips to nie wiem jakby to bylo. Zwlaszcza ze tylko na cycu jedziemy wiec tak czy tak musialabym do Ady wstawac.
Potwierdzilam dzis ostatecznie menu na chrzciny i liste gosci :) Nie moglam sie zdecydowac na ubranko dla Ady i zrobilam sama. Juz prawie koncze zostal mi jeszcze rekaw od bolerka :)

reklama
Więc tak ... Ginka dała mi luteinę i 50 %szans...
Pęcherzyk urósł przez tydz a w nim jest mała kreseczka (być może zarodek) za małe by stwierdzic. Kazała przyjść za dwa tyg...
Jeśli o mnie chodzi jestem już bez silna i odpuszczam...
Co ma.byc to będzie ....
Dzięki za wsparcie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Martusiu trzeba być dobrze myśli. Może ciąża młodsza? Wydaje mi się , że skoro pecherzyk rośnie to można mieć nadzieję ;) ściskam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Marta, bede trzymala kciuki, zeby ta istotka w Tobie sie zdrowo rozwijala :-*
Wczoraj czytalam, ze takie historie z happy endem sie zdarzaja, wiec badzmy dobrej mysli

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ginka też mówi że widocznie ciąża młodsza a przy infekcji pęcherza mogła być nie miarodajna beta ... Powiedziała że jak chce to mogę na tyg zrobić bo jeśli to pęcherzyk to powinna beta ruszyć ...
Przeplakalam cały wieczór i noc aż zasnęłam...dziś już mam podejście inne

reklama
Wczoraj obdzwonilam 16 przychodni i dopiero w 17 zgodzili się nas przyjąć ...bo nie mają poradni dziecięcej ... Nawet prywatnie nie mogę znaleźć w okolicy ortopedy dziecięcego...
I tak.naprawde nie wiem czy ma złamanie czy zwichnięcie czy pęknięcie ... Zapisałam nas na środę do ortopedy nie dziecięcego prywatnie zgodził się Stasia zobaczyc...
Tyle że brzuch mnie zaczął pobolewac...

Do góry