reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India9 a leczysz się u endokrynologa ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mialam nadczynnosc wykryta jakies 3 lata temu, mialam robione badania, usg i moj lekarz stwierdzil, ze albo to bedzie nadczynnosc albo pojdzie w niedoczynnosc i przejdzie w chorobe hasimoto. Pozniej nastal czas, ze wszystko sie ustabilizowalo. W ciazy bylo ok i teraz znowu ta nadczynnosc wyszla :-(
Wiedzialam, ze cos jest nie tak, bo waga mi poleciala mocno w dol i ogolnoe czuje sie srednio

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hashimoto jest zwiazane z niedoczynnoscia, nie wiem jakie sa dokladne objawy, bo dawno tematu nie sledzilam, ale bierze sie na to leki i jest czestsze niz nadczynnosc.
Natomiast nadczynnosc to spadek masy ciala, wypadanie wlosow, rozdraznienie, dusznosci, pragnienie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jej to ciezko mu być zmagając się z tą choroba ... U mnie niby TSH i ft 3i 4w normie wychodzą ..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

We wtorek ide do lekarza, zobacze co mi powie. Pewnie USG bede musiala powtorzyc. Jakos to bedzie

Ale chyba jest szansa, ze to stan czasowy po porodowy

Franio

Załączniki

• P1130717 mini.gif
    P1130717 mini.gif
    222,7 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Dora jaki cudny [emoji7][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Mój dwulatek ostatnio ma jakiś kryzys! Normalnie ciagle wyje! Już mam Go dosyć. Żeby jakikolwiek powód był ale nie ma, a drze się jakbym Mu kończyny wyrywała... jeszcze trochę to sąsiedzi zadzwonią na policję i opiekę [emoji15][emoji52]
Nie mam pojęcia co z Nim zrobić, jak położyć do spania bez tego darcia się? I to nie chodzi o to, że ma iść spać... Ot tak po prostu wyje[emoji33][emoji35]

Do góry