reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marta, a do szpitala z malym nie mozesz podjechac? Bo jesli to zlamanie to sroda to dosc odlegly termin. Zeby sie w razie czego dobrze wszystko zroslo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Brzuch moze bolec w prawidlowo przebiegajacej ciazy. Jak Cie bardzo boli to wez nospe.

Ból jest delikatny ale odczuwalny ...
Może dlatego ze wzięłam tabletkę luteinę ?
No właśnie nie bardzo mogę do szpitala.. bo z soru wysłali nas do przychodni ortopedycznej tyle że tam.nas niechcą przyjac.
Staś ma.gips więc nie przeszkadza mu że pójdziemy w środę co innego gdyby było przemieszczenie ale to zostało wykluczone......

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Acha, to ok jak ma gips :-)
Tzn nie ok, ale w tej sytuacji w gipsie doczeka :-)

Nie wiem czy luteina ma wplyw na bole brzucha, bo nie bralam w ciazy. Zastanawialas sie juz czy robic w miedzyczasie kolejna bete?

Marta trzymam kciuki [emoji8] i oby małemu się rączka ładnie goiła.

A my jesteśmy po lekarzu, Amelka mi tak kaszlała od rana i wczoraj troszkę że poszłyśmy. Okazało się że jest strasznie zaflegmowana w środku, nie może odkrztusic i stąd kaszel. Mamy inhalacje 5-6x dziennie i syrop na alergię bo pediatra mówi że to nie infekcja tylko bardziej jej to na alergię jakaś pyłkową wygląda.
No i "pocieszyła" mnie że mała też będzie mieć skłonności do przerostu migdałów tak jak Filip...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Będę w poniedziałek rano na RTG ze Stasiem więc może zrobię..
Jeszcze dziś jak poszłam po Stasia do przedszkola to pani mnie w wycieczkę wkręciła że niby młodemu będzie raźniej prosić mamę o pomoc niż kogoś obcego - wycieczka za tydz w piątek ..

Więc tak ... Ginka dała mi luteinę i 50 %szans...
Pęcherzyk urósł przez tydz a w nim jest mała kreseczka (być może zarodek) za małe by stwierdzic. Kazała przyjść za dwa tyg...
Jeśli o mnie chodzi jestem już bez silna i odpuszczam...
Co ma.byc to będzie ....
Dzięki za wsparcie

Trzymamn kciuki
Spokojnie teraz na nic nie maż wpływu ale myślę że warto mieć nadzieję.
Praktycznie przez calą ciążę słyszałam że mam być gotowa na najgorsze i co mam być to będzie i jest Franek :) Kartę ciąży ni gin w 14 tyg założył bo powiedział że wcześniej to nie ma sensu...

Marta 50% to calkiem sporo. Trzeba byc dobrej mysli.

Ja dzis przegielam z aktywnością, musialam nospa sie ratowac i teraz leze na chwilę. Ale mi glupio jak ktoś mi sprzata a ja leze.

Mój mąż uważa że jak zawsze panikuje.... Popołudniu chwilę się przespałam i już jest ok brzuch nie boli za to piersi bardzo swędzą ...

reklama
Marta, oby na strachu sie tylko skonczylo.

Wiki, odpoczywaj :-)

Viola, jak Amelka? Lepiej troche czy za wczesnie na poprawe?

Ja bylam dzisiaj na badaniach krwi i niestety znowu mam nadczynnosc tarczycy :-(

Do góry