reklama
India9
Fanka BB :)
Dzieki Kulcia :-) chyba sie zdecydujemy.
My mamy mate 100x150 i jest ok, ale przy intensywnym turlaniu mala i tak laduje na dywanie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
My mamy mate 100x150 i jest ok, ale przy intensywnym turlaniu mala i tak laduje na dywanie
Mamakulka
Kurcze właśnie mam dylemat bo tak czy siak Igi będzie zaraz raczkowal wiec nie wiem czy jest sens w ogóle cokolwiek kupować. Zawali będą i tak na glebie a czy na kocy czy na panelach to chyba bez różnicy... może po prpstu na macie edu?
Wiiktoriiaaa
Malami obserwujcie intensywnie ze jak cos sie pojawi żebyście byli pierwsi. Jak juz dziewczyny napisały do 3 razy sztuka.
Kulcia sliczniutki Ignas. Chyba dawno małego dziscka nie widzialam, jak pół roczne jest takie duze. Chociaż nie w wakacje widzialam bliźniaczki mialy wtedy rok i chyba byly tylko trochę wieksze od Igiego jak w foteliku siedziały.
Kulcia sliczniutki Ignas. Chyba dawno małego dziscka nie widzialam, jak pół roczne jest takie duze. Chociaż nie w wakacje widzialam bliźniaczki mialy wtedy rok i chyba byly tylko trochę wieksze od Igiego jak w foteliku siedziały.
viola150
Igi jaki juz dorosly chlop :-) fajnue, tak dojrzale wyglada :-) my dla Filipa rozkladalismy koc na panelach, on w wieku 8-9 miesiecy zaczal wstawac przy meblach. A w sumie i tak wolal kulac sie i pelzac po panelach :-)
MalaMi w końcu musi sie udac. Oby jak najszybciej :-)
India a to nie macie nosidla?? Czy chcecie nowe??
Mala przed chwilą po kilkunastominutowym krzyku zasnela. Nie wiem juz czy krzyczala ze zmeczenia czy nie wiem z czego [emoji52]
MalaMi w końcu musi sie udac. Oby jak najszybciej :-)
India a to nie macie nosidla?? Czy chcecie nowe??
Mala przed chwilą po kilkunastominutowym krzyku zasnela. Nie wiem juz czy krzyczala ze zmeczenia czy nie wiem z czego [emoji52]
India9
Kulka, ja kupilam ta z mate z mysla o tym, ze w wakacje rozloze ja na trawie na dzialce. A to czy to koc czy mata to roznica taka, ze na macie sa rozne atrakcje. Na koc tez mozesz dac malemu zabawki... Wiec jesli chodzi o moje zdanie to mata nie jest rzecza niezbedna. Przy Radku mialam taka mala, dostalam w prezencie i szybko zrobila sie za mala. Teraz chcialam cos wiekszego od razu
India9
Tak, Igi Kulci rosnie :-) czas szybko leci, nieublagalnie....
India9
Violu, mamy,ale takie od wozka i mi sie uroilo, ze musze miec cos bezpieczniejszego zdecydowanie. Mam nadzieje, ze to nie szosty zmysl przed wypadkiem....
Kupimy uzywany w dobrym stanie i tak bedzie bezpieczniejszy niz ten obecny.
A w przyszloscie zdecydujemy sie pewnie na fotelik 9-36
Kupimy uzywany w dobrym stanie i tak bedzie bezpieczniejszy niz ten obecny.
A w przyszloscie zdecydujemy sie pewnie na fotelik 9-36
reklama
India9
Viola, jesli to skok to u nas noce schrzanione od miesiaca gdzies albo i dluzej. Juz stracilam rachube. I krzyku w dzien co nie miara. W ogole to albo mam bujna wyobraznie albo ida jej dolne jednyki razem z dwojkami, bo coraz bardziej je widze....