reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India ja kupiłam używany za 160 razem z przesylka. Obejrzyj dokładnie czy nie popękane styropian w środku. Ten pokrowiec łatwo się zdejmuje wiec da rade szybko wyprać. Pasy mają jeszcze osłonki ale Igi je zjada i zdjęłam.

No.on jest spory Wiki :) jak na półroczne dziecie :)

Chyba odpuszczę ta mate albo uszyje po prostu... cholera nie wiem haha chyba to już bez sensu.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Igi to na prawdę jak większe dziecko wygląda :D Taki poważny :)
Mała Mi może sami też ogłoszenie napiszcie,że poszukujecie mieszkania. Chyba,że już to zrobiliście? Może ktoś zamiast wystawiać ogłoszenie o wynajmie odezwie się najpierw do Was. No nie wiem co radzić Ci w sumie chyba nie zaszkodzi napisać :)

Ja bym sie bala ryzykować i nie szczepić , jakby dziecko mi zapadło na jedna z groźnych chorób bo szczepionki nie zrobiłam to bym sobie tego nigdy nie wybaczyła ...
Co do maty to ja bym nie kupowała kulCia , Igi zachwile ci ucieknie z tej maty bo bedzie raczkować ... ja narazie cos tam położę jakaś kołdrę i dobre ... fotelik super mamy podobny ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Violu, mamy,ale takie od wozka i mi sie uroilo, ze musze miec cos bezpieczniejszego zdecydowanie. Mam nadzieje, ze to nie szosty zmysl przed wypadkiem....
Kupimy uzywany w dobrym stanie i tak bedzie bezpieczniejszy niz ten obecny.
A w przyszloscie zdecydujemy sie pewnie na fotelik 9-36

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Też mamy ten od wózka... U filipa też był. Wiem że one z tych mniej bezpiecznych :/

Viola, jesli to skok to u nas noce schrzanione od miesiaca gdzies albo i dluzej. Juz stracilam rachube. I krzyku w dzien co nie miara. W ogole to albo mam bujna wyobraznie albo ida jej dolne jednyki razem z dwojkami, bo coraz bardziej je widze....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas właśnie noce ok, ale w dzien tragedia... Kurczem no na zęby za wcześnie u nas bo to przecież dopiero 3 miesiące... niewiem już co jej może być. U was jak najbardziej mogą być już ząbki :)

reklama
Yhhh ręce opadają. Mojemu mężowi imię Franek przestało się podobać... coś kombinuje... a już z miesiąc tak gadał do brzucha...
Nie chciałam nikomu w rodzinie mówić jakie wybraliśmy, bo znając moją kuzynkę na pewno coś skrytykuje i palnie. Potem jej mąż podłapie i mój wujek i żarty na całego. Ostatnio na imieninach mojej mamy coś się zgadało, że tyle rzeczy zaplanowałam, m.in miałam dokończyć odnawianie krzeseł. To ona skwitowała, że faktycznie się obijam i nic nie robię. A po moim poronieniu to mi powiedziała, że skoro to była w sumie nie planowana ciąża to nie przygotowałam się do niej psychicznie, a ona to dwie planowała i była przygotowana i przebiegały bezproblemowo. Teściowej też nie chciałam mówić bo na bank się nie będzie podobać bo ona zawsze lepiej wie...na jednego swojego wnuka ze dwa miesiące mówiła Mikołaj a on Michał jest...
No, ale że mąż się rozmyśli to tego nie przewidziałam :confused:

Do góry