reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Na Igiego tak. Mogę Ci później zdobić fotki jak w nim wygląda itp. [emoji4]

atdctrd8ammce1aq.png

KulCia - nie na ospę , na te groźniejsze choroby , zobaczę pózniej w jej książeczce to przetlumacze i co napisze ....
Moje dzieci tez juz miala ospę , moja córa to ospę odre , świnkę ona to wszystko miała ;-) jak malutka była .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra to jak będę mieć ogar życia to porobić bo na razie piżama itp [emoji14] mąż jedzie na imprezę zaraz to go szykuje. Tzn. Jedzie teraz bo organizator prosił o pomoc [emoji14]

atdctrd8ammce1aq.png

hej. zycie jest uslane rozami tylko ze szkoda ze ta czescia z kolcami.... mieszkanie poszlo fuck! ale w poludnie M ma dzwonic do innej babki za mieszkaniem 2 pokoje na parterze. przed poludniem ma kogos juz umowionego i jak nie wezma to my jedziemy ogladac

MalaMi trzymam kciuki! Musi sie udac tym razem. Daj znac koniecznie :)
Pol nocy czytalam o tych szczepieniach i co raz bardziej sklaniam sie do tego zeby nie szczepic. Moja mama od dawna mnie do tego namawia. Jest chemikiem i dosc ogarnia temat. Tak podsumowujac to wszystko to mozna okreslic to jednym slowem- loteria. Loteria w ktorej chyba nie mam ochoty brac udzialu.

No niełatwy temat i niestety Ale ale coś wybrać trzeba.
Ej a od kiedy na ospe sa szczepienia? Tu chodzi o wietrzna? Marysia mia la 2 razy ja...

reklama
Tak podpisalam ale mogłam tego nie robić. Fajnie, że mama ma taki ogar. To ułatwia decyzję.

Życiowa na ospę się szczepi od zawsze.

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry