reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurde id wczoraj jak chodzę to brzuch mi twardnieje. Jak leżę jest ok ale jak pochodzę trochę albo wejdę po schodach to robi się twardy. Lekarz 22.02

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magnez weź Anka. Mi pod koniec twardnial jak szalony.

Dora mój mąż jest Mikołaj :)
A macie alternatywę dla franka?

atdctrd8ammce1aq.png

Dora,rece opadaja na kuzynke...
Jak bylam w ciazy z Radkiem i bylam u cioci i wujka to co o jakims imieniu mowilismy to wujek glupie rymowanki wymyslal typu Michal sam se wpychal itp.... A siostra cioteczna mu wtorowala w tym

Robil to w zartach, ale i tak....
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Magnez weź Anka. Mi pod koniec twardnial jak szalony.

Dora mój mąż jest Mikołaj :)
A macie alternatywę dla franka?

atdctrd8ammce1aq.png

Mikołaj też był brany pod uwagę, ale w rodzinie jest już Michał, Mateusz, Maciej to może by tak nie na M coś wybrać.
Mam jeszcze prawie16 tyg to trochę czasu jest....

Mi też brzuch twardnieje praktycznie od początku, lekarz już chyba nie zwraca na to uwagi. Ostatnio jak mu powiedziałam, że jak więcej chodzę to twardnieje to on na to "i co z Panią będzie..." Muszę go dopytać teraz o tą długość szyjki, nie wyjdę z gabinetu jak ni nie zmierzy i czy mam więcej chodzić, czy się oszczędzać, bo już sama nie wiem.
Jak się dobrze czuję to takie drobne rzeczy w domu robię, staram się jak najmniej schylać, ale takie delikatne ogarnięcie w szafce, czy coś to robię.
Odkąd biorę magnez jakby lepiej trochę. No i ja cały czas luteina i duphaston, a one też rozluźniająco działają.
Anka a ty już w ogóle nie bierzesz luteiny czy dupha... ?

Dora,rece opadaja na kuzynke...
Jak bylam w ciazy z Radkiem i bylam u cioci i wujka to co o jakims imieniu mowilismy to wujek glupie rymowanki wymyslal typu Michal sam se wpychal itp.... A siostra cioteczna mu wtorowala w tym

Robil to w zartach, ale i tak....
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się w sumie wyciszyłam w tej ciąży i nie zwracam uwagi na wiele rzeczy. Czasem udaję że nie słyszę i olewam.

reklama
A ja właśnie oglądam maty:) mam w planach kupić tiny love kick and play. Drogie nawet te używane ale cóż. Może to ją nakłoni do dłuższego leżenia na brzuchu. Skubana już się tak ładnie przekręcała na brzuch i spodobało jej się pełzanie. Normalnie się odpycha stopami i pupa do góry albo do góry i na boki. Nie mam siły psychicznej do niej.
Mate jedną mam ale jej nie używam,bo ona bez pałąków
1486845466-aaaaaa.jpeg

Co do fotelików, ja właśnie patrzę na te 9-36 kg ale żeby były koniecznie montowane tyłem do kierunku jazdy. Nie wiem czy takie są w tym przedziale wagowym.

Dora pogadaj na poważnie z mężem,niech sobie jaj nie robi. Ja wiem jak takie docinki mogą być wkurzające. Myślę że powinnaś po prostu odpysknąć.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry