reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ponoć na początek lepsza sama bawełna bo łatwiej ja złamać. Chociaż ja nie wiem czy jest różnica między bawełnianym pasiaczkiem i zakardem. Ja mam zakardowa i nosi ładnie :) Był a nowa a jest miękka i milusia :) bawełnę z dodatkami polecają dla większych dzieci bo są bardziej nośne Ale trudniej je motac dlatego lepiej nabrać wprawy na bawelnie :)

reklama
Czarna magia dla mnie te Wasze chusty i te wiązania [emoji3]

relgh371tsldyf8u.png

Dla mnie tez czarna magia Viola :-) wole nosidło , szybko zakładasz jak z auta wychodzisz np , a chustę próbowałam to wlekla mi sie po ziemi , nie umiem jestem niezdolna do tego [emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki ja też mam w szarościach nasz pojazd :)
Ania pokaż ten wózek z koronką bo pamiętam,że kiedyś o nim mówiłaś, ale chyba go nie widziałam :p

wózekk.jpg

Załączniki

• wózekk.jpg
    wózekk.jpg
    62,6 KB · Wyświetleń: 218
Co do ciąży mojej ciotki to było z 20 lat temu no i stwierdzili że to po tych lekach.

Mnie tu nie było pół roku wiex może w tym czasie ta Ola tu była bo ja nadal nie kojarzę :)

Moja Tosia dziś wstała zbuntowana. Nie chce jeść, ubrać się, umyć. Zostawiłam ja na dole samą niech siedzi i się dąsa

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ponoć na początek lepsza sama bawełna bo łatwiej ja złamać. Chociaż ja nie wiem czy jest różnica między bawełnianym pasiaczkiem i zakardem. Ja mam zakardowa i nosi ładnie :) Był a nowa a jest miękka i milusia :) bawełnę z dodatkami polecają dla większych dzieci bo są bardziej nośne Ale trudniej je motac dlatego lepiej nabrać wprawy na bawelnie :)

To myslisz, ze latwiej zamotac zakard niz bawelne z dodatkiem?
Chce cos grubszego, zebym za chwile znowu zmieniac nie musiala, bo sama bawelna dla najmlodszych.
A zakardowe nie sa w paski, wiec moze byc mi ciezej. Zawsze latwiej jak sie krawedzie roznia

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do ciąży mojej ciotki to było z 20 lat temu no i stwierdzili że to po tych lekach.

Mnie tu nie było pół roku wiex może w tym czasie ta Ola tu była bo ja nadal nie kojarzę :)

Moja Tosia dziś wstała zbuntowana. Nie chce jeść, ubrać się, umyć. Zostawiłam ja na dole samą niech siedzi i się dąsa

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Anka tak możliwe bo Ola robila test jakos miesiac po mnie, miala termin na grudzien i byla z nami do wakacji. Jak wyjechala nad morze to juz do nas nie wrocila i zaczęła udzielać się w innych wątkach.

relgh371tsldyf8u.png

reklama
To myslisz, ze latwiej zamotac zakard niz bawelne z dodatkiem?
Chce cos grubszego, zebym za chwile znowu zmieniac nie musiala, bo sama bawelna dla najmlodszych.
A zakardowe nie sa w paski, wiec moze byc mi ciezej. Zawsze latwiej jak sie krawedzie roznia

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem właśnie nie macalam bawełny z dodatkiem... moj cube ma takie krawędzie więc to bardzo ułatwia sprawę bo wiem gdzie przód a gdzie tyl jak motam. A znajdź może bibliotekę chustowa i idź macać [emoji14] w Wawie są z tego co słyszałam :)

Do góry