reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Szkoda że Ola się juz u nas nie udziela, tylko na nowych wątkach. W dodatku jest taka nie miła...

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez zauważyłam że czasem dość opryskliwie odpowiada...
Ja mam Ole na fb.

relgh371tsldyf8u.png

reklama
MalaMi Filip tez mial tak ze jakby diabel w niego wstapil, byl nie do ogarniecia, nie sluchal i sie glosno zachowywał. Zresztą co do grzecznosci to do teraz bywa roznie. Natomiast co do zachowania to albo mu minelo albo sie przyzwyczailiśmy :-) maly tak odreagowuje pojawienie sie nowej osóbki i musi sie z tym oswoić

relgh371tsldyf8u.png

A co to za Ola? Chyba nie znam...

Dziś była u mnie ciocia raptem 12 lat ode mnie starsza ale ciocia :) 4 razy w ciąży była i niestety jedno dziecko umarło tydzień po porodzie bo jak była na początku ciąży miała okropna grypę i lekarz dał jej antybiotyk który spowodował że dziecku źle się serduszko wykształciło no i maluszek zmarł. No i ona opowiadała mi jak ona szykowala się na narodziny dzieci. No 1 to w ogóle latają od początku, 2 i 3 to jeszcze jako tako ale mówiła że przy 4 to jechała na porodowke to wzięła w torebkę koszule nocna i parę śpiochów :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A co to za Ola? Chyba nie znam...

Dziś była u mnie ciocia raptem 12 lat ode mnie starsza ale ciocia :) 4 razy w ciąży była i niestety jedno dziecko umarło tydzień po porodzie bo jak była na początku ciąży miała okropna grypę i lekarz dał jej antybiotyk który spowodował że dziecku źle się serduszko wykształciło no i maluszek zmarł. No i ona opowiadała mi jak ona szykowala się na narodziny dzieci. No 1 to w ogóle latają od początku, 2 i 3 to jeszcze jako tako ale mówiła że przy 4 to jechała na porodowke to wzięła w torebkę koszule nocna i parę śpiochów :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz kobieta też sama się decyduje na to co bierze. Ja przy kp już na rzęsach stawałam byleby antybiotku nie brać. Jeśli wiedziała o ciąży to nie powinna go brac. Przykra sprawa:(

Mala mi jesli to juz długo trwa to pewnie ze idz z nim.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

ANKA - nie wiem jaki to antybiotyk , ale tu we Francji jest jeden antybiotyk co moze kobieta ciazy brać w razie wirusu grypy czy inne , moja koleżanka wzięła w ciazy i dziecko zdrowe , czasem są poronienia czy wady serca lub inne z różnych przyczyn nie koniecznie to antybiotyk ...
a z tym ze szaleje sie tylko przy pierwszym dziecku czy ciazy to sie zgodzę :-) normalka :-) ja pamietam ze przy mojej juli to wszystko jak z książki robiłam hehe
Jest 2h w nocy jakieś huki z ulicy mnie obudziły i spac nie mogę wstałam sie napić :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anka to nie mogla byc grypa u twojej cioci bo antybiotyki dzialaja na bakterie. A grypa to wirus. Żaden antybiotyk jej nie wyleczy, niestety lekarze często przepisuja anyybiotyki na wszystko co nam dolega...

Ja w tej ciazy dwa razy bralam antybiotyk- pierwszy w 9tc na ucho i drugi raz w 26tc na zatoki

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Do góry