reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Miło mi [emoji6][emoji8]
Ja jestem u Was regularnie ale nie często mam coś do napisania.
W sumie rok zaczął sie paskudnie, mąż złamał nogę i już po operacji dochodzi do siebie a teraz Tata ma zdiagnozowanego nowotwora i od poniedziałku będzie miał chemię. Także smutno mi i trudno sie ogarnąć

f2w3rjjgpsehityp.png
To faktycznie nie najlepiej się rok zaczął. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla męża i z dobrych rokowań u taty.
A ty jak się czujesz?

reklama
Miło mi [emoji6][emoji8]
Ja jestem u Was regularnie ale nie często mam coś do napisania.
W sumie rok zaczął sie paskudnie, mąż złamał nogę i już po operacji dochodzi do siebie a teraz Tata ma zdiagnozowanego nowotwora i od poniedziałku będzie miał chemię. Także smutno mi i trudno sie ogarnąć

f2w3rjjgpsehityp.png
O kurcze. Życze zdrówka dla męża i taty. Oby chemia pomogła szybko. Na szczęście masz syna starszego to Ci pomoże.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Malami.sliczna Amelka :-)

Nadziejka to az dwa na raz?? Ale fajne biale kropeczki :-) moj Filip przechodzil zabki zupełnie bezboleśnie, ja nie wiem kiedy mu te 20 zębów wyszło. Zobaczymy jak będzie u Amelki.

relgh371tsldyf8u.png

Leeleeth zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla męża!! I duuzo.zdrówka dla Taty- oby chemia jak najszybciej pomogla.

Moje dzieci zasypiaja. Jak zasna wpadnie moja siostra z chłopakiem na jakiegoś małego drinka. Pewnie posiedzimy a ja dzis nie wyspana.

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Słodka Amelka :-) [emoji7]
Leeeh - duzo zdrowia ślą meza , i taty .
U nas tez juz jedynka dolna wychodzi [emoji1360][emoji1360][emoji1320][emoji1320][emoji1320]
U mnie wszyscy juz w łóżkach , a ja przyszłam z dołu musiałam ogarnąć ten bajzel i te resztę Worów i kartonów posegregowalam z małe rzeczy milki i syna popodpisywalam i gotowe , idę pod prysznic i spadam do wyra :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry