reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jak tak potrze na te niemowlaczki wasze to już bym czerwiec chciała :)

Anka oglądałaś nowy odc Chirurgów? Ja się przed chwilą poryczałam ;( Nie mogę porodów oglądać

Doracia kochana szybko zleci. Niedługo obranka będziesz prać i prasować.;)

Dzwoneczku moja cudem tak grzecznie uleży chwile. A takto macha nogami jak szalona i rękoma.

Oglądam Herrego i tak myśle ....jaką to głowę miała babka żeby napisać taką książke.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

1485680612-aaaaaa.jpeg

zgrabne od urodzenia [emoji5]
bralyscie w czasie pologu jakies probiotyki ginekologiczne?
dzien dobry
Moja tez takie miala...po urodzeniu[emoji6] teraz ma juz faldki - po mamusi [emoji13]

relgh371tsldyf8u.png

MalaMi 53cm to tak jak moja Amelcia i chyba Ada tez tyle miala nie??

My po obiedzie, za pół godziny wybieramy sie do mojej 1,5rocznej kuzynki Ismenki na imieniny.

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Tak, Ada też 53 cm miała i Zuzia chyba też? :-)

Apka mi nie działa, dostaję info o nowych postach, ale jak wchodzę to nie widzę tych nowych postów.

Życiowa, pytanko mam do Ciebie. Jesteś? Zamelduj mi się proszę ;-)

Do góry