reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Leeleth, oby ten rok jeszcze nadrobil i zeby tata wyzdrowial.
Rowniez szybkiego powrotu do zdrowia dla meza.

MalaMi, sliczna dzidzia :-)

My bylismy u znajomych, wiec wieczor uplynal rozrywkowo. Jak wrocilismy to malej buzia sie nie zamykala, chyba opowiadala zabawkom gdzie byla i co robila ;-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Sliczna mała myszka :)
Leeleth ja rowniez zycze duzo zdrowia dla meza i dla tata
India mojej ostatnio tez buzia sie nie zamyka jak sie rozgada to tak smiesznie to robi. Mata dla Zuzi bardzo sie spodobala od kad ja mam to polubila lezec na brzuszku i fajnie glowke zaczela trzymac w gorze.
O kurcze u was juz zabki prawie wyszly ja tak szybko nawet sie nie spodziewalam ze moga wyjsc.

Olu ja tez juz wielka reklamowe malych rzeczy Zuzi spakowalam tak szybko rosnie ze wiekszosci nawet nie wlozylam :) a teraz znowu jak glupia nakupilam. Powinnam miec zakaz wchodzenia do sklepu z dzieciowymi ubraniami bo normalnie nie moge sie oprzec wszystko takie ładne :)

reklama
Do góry