reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dokładnie, prawie pok roku gdzie to uciekło!

atdctrd8ammce1aq.png

Dziękuje Dorcia troche lepiej. Leze w drugim i nie czuć tak kurzu. Jeszcze mam kaszel i gardlo pobolewa ale widac poprawę. Dzis już nie wymiotuje. Tylko mam wyrzuty sumienia ze glodze to swoje dziecko.

A ja w środę mam ginke ale to tylko wyniki. A w czwartek usg genetyczne.

Spokojnie kochana one nie dadzą się zagłodzić. Wymiotowałam praktycznie 4 miesiące i było tak że przez cały dzień dałam radę wmusić w siebie kromkę chleba z masłem. A maluch rośnie jak na drożdzach

Kulka, u mnie nie trzyma, bo mialam rozjasniane i sie szybciej wyplukuja. Moze wytrzymam jeszcze ze 3 tygodnie bez farbowania. Zima jest i tak w czapce chodze ;-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Nuska, chcialabym odzyakac na chwile naturalny kolor, ale to niemozliwe. Za dlugi proces. Poza tym lubie czesto zmieniac fryzury i kolory niestety tez

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Pocieszajace :-) Ja dzisiaj zjadłam jedna bulke z salatka i to na 3 razy,troche zawekowanych jablek i pol banana. Mąż mnie straszy ze wywiezie mnie do teściowej i karmienie bedzie co 3 godziny ;o

Do góry