reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka, a zawsze szczepia w raczke czy od czego to zalezy?

3jvz8ribeqwvt6ck.png
U nas 1 było w lewą rączkę i obie nóżki.
A od czego Ci sie bodzie nie doprały?

reklama
Boże cały czas jestem głodna. Co chwilę coś jem. Jak tak dalej pójdzie to przez te ostatnie 4 tygodnie to nieźle nam na wadze przybędzię :p
Znalazłam właśnie na stronie mojego szpitala plan porodu i zalecają go wypełnić. Warto to zrobić? Miałyście taki plan?
Nadziejka Fifi teraz taki ułożony chłopak :)

India śliczne ubranko, taki duzy zestaw za taka cene, super :-)

KasiaMsrysia.nie moge, mama jest w Anglii. Jedynie co do tesciow ale też słabo bo u nich zawsze chlodno i w ogóle. Jak jutro beda robili to sie do salonu przeniosę, bo sypialnie mamy od strony klatki schodowej.

hejka.
India super ubranko.
Aniu moze Cie zlapac w kazdej chwili.
Violu ja wczoraj wypilam raz ten famalti... i w nocu juz bylo lepiej
nie wiem xo komu jeszcze napisac.
odciagalam laktatorem ale prawie nic nie szlo. dawalam jej mm ale i tak mimo ze sie najadla to szukala piersi i w nocy dalam jej po 3 to pojadla troszke i spala chyba do 6 albo i troche dalej. od tamtej pory daje tylko piers licze gwiazdki ale po chwili przechodzi.
zaraz ide z M pod prysznic to pomoze mi sie umyc bo boje soe zawrotow glowy. a pozniej kapiel malej bedzie [emoji5]

Mnie kilka dni tak bardzo, ze bralam paracetamol, bo nie szlo wytrzymac. Nie pamietam czy tydzien czy dluzej troche, ale w szpitalu polozne mowily, ze z kazdym porodem boli bardziej

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Marysiu od marchewki:p
A gdzie tam grzeczny hehe , po prostu taki fajny jest teraz bo dłużej polezy i się śmieje i bawi się sam. Ale jak się znudzi to chce na rękach bez przerwy być i piszczy z byle powodu nerwus mały no ale taki jego urok hehe ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry