reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak o tym :)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Ja to sie zastanawiam co te kupy maja w sobie za toksyny ze to cholerstwo sie nie spiera [emoji3] przecież pod ja tylko mleko w moim i Indii przypadku...

Nadziejka a jak idzie wam rozszerzenie diety??

India śliczne ubranko! Ta sukienka taka ladna i skromna zarazem :-) ja mam miec pozyczone od kuzynki tez na 68. Chcemy chrzcic na początku marca wiec myślę bedzie dobre.

Mała teraz pije, ubieramy sie i idziemy do babci i prababci na kawe

relgh371tsldyf8u.png

Anna, nie znasz dnia ani godziny. Nie wykluczone, ze do wieczora sie ruszy. A na kiedy masz w ogole termin z om?

Viola, kupilam za 70 zl

3jvz8ribeqwvt6ck.png

India śliczne :)

A bo pierwsze 3 szczepienia te refundowane to są ze w dwie nóżki jedna rączkę teraz miał mieć w dwie rączki i jedna nożke ale dalej miał w dwie nóżki i rączkę bo się pielęgniarce niby blizna nie spodobała po gruźlicy nie wiem tylko czemu bo pediatra mówiła ze jest ładna zagojona ale to się nic nie dzieje mówiła jak dobrze szczepienia przechodzi ;p

A teraz ta to będzie ostatnia dalej w dwie nóżki i raczke ze te 3 klucia i później juz niby pojedyncze uklucia.

Violu Fifi je już wszystko co mu dam z warzywek i owockow. Także chyba po prostu musiał się nauczyć jeść bo juz ładnie dzioba otwiera i się wkurza jak się amu kończy [emoji14] soczki pije także jest spoko ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India u mnie w pampku szczepiła. Ale teraz ubiorę ją, bo jal płacze to się nie da.
Mała ma za dużo leukocytów we krwi i odciągam szczepienie. Zobaczymy jak powtórzymy badnie.

Do góry