reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anna, nic nie czujesz?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Uff dobrze ze za nami już chrzest bo mieliśmy taki stres ze heej. ;p

Pokaż ubranko kochana :)

A mój juz parę ubranek ma do wyrzucenia przez marchewkę hehe [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

India bardzo ładne, takie nieprzesadzone :)
Dziewczyny co to jest takie bardzo rytmiczne,regularne jakby uderzenia,pulsowanie no sama nie wiem jak to okreslić. Jak się polożę to często to czuję

Hej
Kasiu moze to czkawka dzidzi :)
India sliczny stroj, Ada bedzie pieknie wygladac :) ja tez juz sie ciesze ze chrzciny mamy za soba bo byl stres mega .
Nas tez czeka szczepienie ale narazie jeszcze musze poczekac bo ciagle ma jeszcze nosek zawalony katarem :(

A jakiej firmy to mydelko :-)

Jest tyle slicznych ciuchow na chrzest i przeroznych, ze ciezko zdecydowac, ale ta sukienka mnie urzekla :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Dzięki ! :) Tak podejrzewałam,że to czkawka ale wolałam się upewnić :p
Ja też mam mydełko którym usuwam wszelkie plamy z ubrań. Dr Beckmnn i kupuję je w rossmanie jest na prawdę super. Kulcia o tym mydełku też mówisz?

Do góry