reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Mała mi piękną masz córeczkę dziewczynka malinka
Sutki...wszystko jest do przeżycia. Jak Magda się przyssała to gwiazdy widziałam, nie raz aż tupnęłam z bólu. Dałam radę z maltanem. Jeśli chcesz kp to ja na Twoim miejscu ściągałabym laktatorem. Ja w szpitalu tak właśnie przyspieszyłam nawał. Teraz dziękuje w duchu pielegniarce,bo nie wiadomo jakby było z karmieniem.
Ja smoka dałam po 2 msc chyba. Ona nie chciała , a ja nie zmuszałam.
Kulcia o kurcze, fajna zmiana przytulne to mieszkanko co teraz masz. A w przyszłym planujesz pokój dla Ignasia?
Viola a Ty się troszkę wyluzowałaś? Odpoczęłaś? Amelcia grzeczna kobita. A jak u Was z kupkami?
Nadziejka masakre masz w przychodni. To jak oni go szczepią skoro w ubraniach go ważą
Apropo wagi, odkąd zaczęłam Magdę karmić co 3-4 h nawet w nocy, przybrała w miesiąc 800 g. Teraz waży 6900. Normalnie w szoku jestem. Jak się z nią ważyłam i odjęłam moją wagę to wychodziło 6800. Aż nie mogłam uwierzyć.
Prawka nie mam ale od kwietnia idę na kurs
Sutki...wszystko jest do przeżycia. Jak Magda się przyssała to gwiazdy widziałam, nie raz aż tupnęłam z bólu. Dałam radę z maltanem. Jeśli chcesz kp to ja na Twoim miejscu ściągałabym laktatorem. Ja w szpitalu tak właśnie przyspieszyłam nawał. Teraz dziękuje w duchu pielegniarce,bo nie wiadomo jakby było z karmieniem.
Ja smoka dałam po 2 msc chyba. Ona nie chciała , a ja nie zmuszałam.
Kulcia o kurcze, fajna zmiana przytulne to mieszkanko co teraz masz. A w przyszłym planujesz pokój dla Ignasia?
Viola a Ty się troszkę wyluzowałaś? Odpoczęłaś? Amelcia grzeczna kobita. A jak u Was z kupkami?
Nadziejka masakre masz w przychodni. To jak oni go szczepią skoro w ubraniach go ważą
Apropo wagi, odkąd zaczęłam Magdę karmić co 3-4 h nawet w nocy, przybrała w miesiąc 800 g. Teraz waży 6900. Normalnie w szoku jestem. Jak się z nią ważyłam i odjęłam moją wagę to wychodziło 6800. Aż nie mogłam uwierzyć.
Prawka nie mam ale od kwietnia idę na kurs
Wiiktoriiaaa
Ja właśnie z pogotowia wróciłam, prawie sie udusilam w nocy. Tylko co z tego jak w ciąży i tak nic brac nie mozna bo wszystko na sterydach.
Nadziejka96
Marysiu jak przyjeżdżamy to one go mierzą i ważą i idziemy do lekarza on tam bada go i tez mierzy ale centymetrem i dopiero idziemy go rozbierać i szczepić.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
No tak bo oprocz tego ze jestem chora to robią nam klatke i strasznie mnie przy tym dusi (alergia/astma mi się nasila, chociaz na co dzien nie mam duzej)Żadnych wdechow nic nie wolno. Wczoraj gardlo leczylam prenalenem i znow mi sie wymioty zaczęły. Sama nie wiem czy bardziej alergia czy infekcja. Mąż na mnie do tego nakrzyczal ze chora jestem bo z domu wyszłam, a sam pol nocy nie spał bo patrzył czy oddycham...
reklama
OlaMagda09
U nas tez sie rozbiera bo szczepi sie w uda tu z przodu wiec dol trzeba ściągnąć ...
Wiki biedulko :-(
Ja tez pokój mileny tak od 1,5 roku napewno moze troche wcześniej ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiki biedulko :-(
Ja tez pokój mileny tak od 1,5 roku napewno moze troche wcześniej ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom