reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola, u mnie tez w uda i trzeba je odslonic. Ja sie pytam czy calkowicie u Marysi i Nadziejki rozbieraja dzieci

MalaMi, na poczatku jest siara i ona ma ciemny kolor. Ale nie wien do kiedy siara plynie

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Mała mi piękną masz córeczkę:) dziewczynka malinka
Sutki...wszystko jest do przeżycia. Jak Magda się przyssała to gwiazdy widziałam, nie raz aż tupnęłam z bólu. Dałam radę z maltanem. Jeśli chcesz kp to ja na Twoim miejscu ściągałabym laktatorem. Ja w szpitalu tak właśnie przyspieszyłam nawał. Teraz dziękuje w duchu pielegniarce,bo nie wiadomo jakby było z karmieniem.

Ja smoka dałam po 2 msc chyba. Ona nie chciała , a ja nie zmuszałam.

Kulcia o kurcze, fajna zmiana:) przytulne to mieszkanko co teraz masz. A w przyszłym planujesz pokój dla Ignasia?

Viola a Ty się troszkę wyluzowałaś? Odpoczęłaś? Amelcia grzeczna kobita. A jak u Was z kupkami?

Nadziejka masakre masz w przychodni. To jak oni go szczepią skoro w ubraniach go ważą

Apropo wagi, odkąd zaczęłam Magdę karmić co 3-4 h nawet w nocy, przybrała w miesiąc 800 g. Teraz waży 6900. Normalnie w szoku jestem. Jak się z nią ważyłam i odjęłam moją wagę to wychodziło 6800. Aż nie mogłam uwierzyć.

Prawka nie mam ale od kwietnia idę na kurs:)
Hehe tak wyluzowalam, wypilam dwa drinki i sie posmialam. Z kupkami ok- jedna, dwie dziennie. Tylko wczoraj nie zrobila i tak czekamy. Jak walnie to będzie pewnie cala do przebrania [emoji1]

relgh371tsldyf8u.png

Wiki biedna [emoji20] zdrówka!

U nas rozbiera sie dziecko u dr, ona bada, wazy. Potem się ubiera i zostawia tylko prawą nozke na wierzchu bo w nia szczepienie. Bez sensu jest u nas to ze pediatra nie mierzy [emoji52] nie wiem dlaczego. Filipa tez nie mierzyla, dop na bilans

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Tzn jak szczepia go w ręce to ściągam mu body i jest goły i zaraz ubieram i ściągam wtedy spodnie do pampersa samego.
No ale one powinne mierzyć tak jak w szpitalu centymetrem a nie ona raz zapisała ze ma 58 później ze 62 jak on się taki urodził a ciekawe ile jutro zapisze może 63 haha [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry