reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola, u mnie tez w uda i trzeba je odslonic. Ja sie pytam czy calkowicie u Marysi i Nadziejki rozbieraja dzieci

MalaMi, na poczatku jest siara i ona ma ciemny kolor. Ale nie wien do kiedy siara plynie

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Mała mi piękną masz córeczkę:) dziewczynka malinka
Sutki...wszystko jest do przeżycia. Jak Magda się przyssała to gwiazdy widziałam, nie raz aż tupnęłam z bólu. Dałam radę z maltanem. Jeśli chcesz kp to ja na Twoim miejscu ściągałabym laktatorem. Ja w szpitalu tak właśnie przyspieszyłam nawał. Teraz dziękuje w duchu pielegniarce,bo nie wiadomo jakby było z karmieniem.

Ja smoka dałam po 2 msc chyba. Ona nie chciała , a ja nie zmuszałam.

Kulcia o kurcze, fajna zmiana:) przytulne to mieszkanko co teraz masz. A w przyszłym planujesz pokój dla Ignasia?

Viola a Ty się troszkę wyluzowałaś? Odpoczęłaś? Amelcia grzeczna kobita. A jak u Was z kupkami?

Nadziejka masakre masz w przychodni. To jak oni go szczepią skoro w ubraniach go ważą

Apropo wagi, odkąd zaczęłam Magdę karmić co 3-4 h nawet w nocy, przybrała w miesiąc 800 g. Teraz waży 6900. Normalnie w szoku jestem. Jak się z nią ważyłam i odjęłam moją wagę to wychodziło 6800. Aż nie mogłam uwierzyć.

Prawka nie mam ale od kwietnia idę na kurs:)
Hehe tak wyluzowalam, wypilam dwa drinki i sie posmialam. Z kupkami ok- jedna, dwie dziennie. Tylko wczoraj nie zrobila i tak czekamy. Jak walnie to będzie pewnie cala do przebrania [emoji1]

relgh371tsldyf8u.png

Wiki biedna [emoji20] zdrówka!

U nas rozbiera sie dziecko u dr, ona bada, wazy. Potem się ubiera i zostawia tylko prawą nozke na wierzchu bo w nia szczepienie. Bez sensu jest u nas to ze pediatra nie mierzy [emoji52] nie wiem dlaczego. Filipa tez nie mierzyla, dop na bilans

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Tzn jak szczepia go w ręce to ściągam mu body i jest goły i zaraz ubieram i ściągam wtedy spodnie do pampersa samego.
No ale one powinne mierzyć tak jak w szpitalu centymetrem a nie ona raz zapisała ze ma 58 później ze 62 jak on się taki urodził a ciekawe ile jutro zapisze może 63 haha [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry