Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Ja tam India wszystko zniose, byle maleństwu nie zaszkodzic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe tak wyluzowalam, wypilam dwa drinki i sie posmialam. Z kupkami ok- jedna, dwie dziennie. Tylko wczoraj nie zrobila i tak czekamy. Jak walnie to będzie pewnie cala do przebrania [emoji1]Mała mi piękną masz córeczkę dziewczynka malinka
Sutki...wszystko jest do przeżycia. Jak Magda się przyssała to gwiazdy widziałam, nie raz aż tupnęłam z bólu. Dałam radę z maltanem. Jeśli chcesz kp to ja na Twoim miejscu ściągałabym laktatorem. Ja w szpitalu tak właśnie przyspieszyłam nawał. Teraz dziękuje w duchu pielegniarce,bo nie wiadomo jakby było z karmieniem.
Ja smoka dałam po 2 msc chyba. Ona nie chciała , a ja nie zmuszałam.
Kulcia o kurcze, fajna zmiana przytulne to mieszkanko co teraz masz. A w przyszłym planujesz pokój dla Ignasia?
Viola a Ty się troszkę wyluzowałaś? Odpoczęłaś? Amelcia grzeczna kobita. A jak u Was z kupkami?
Nadziejka masakre masz w przychodni. To jak oni go szczepią skoro w ubraniach go ważą
Apropo wagi, odkąd zaczęłam Magdę karmić co 3-4 h nawet w nocy, przybrała w miesiąc 800 g. Teraz waży 6900. Normalnie w szoku jestem. Jak się z nią ważyłam i odjęłam moją wagę to wychodziło 6800. Aż nie mogłam uwierzyć.
Prawka nie mam ale od kwietnia idę na kurs
Ja tez.... A jeszcze nie urodziłam [emoji22][emoji22][emoji22]i się nie zanosiczuje sie jak wrak czlowieka....