reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Śliczne maleństwo [emoji7]

Przeprowadzić się musimy bo nam czynsz podniesli i za 40 metrów bez balkonu i piwnicy się nie opłaca. Do Jeleniej Góry, większe mieszkanko z balkonem i dużą piwnicą.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Hej.
MalaMi Amelka cudowna :)

Ja mam prawko ponad 10 lat i nie wyobrażam sobie go nie mieć. Ta niezależnosc i w ogóle. Mieszkamy w małym miasteczku i do jedzenia kupisz wszystko ale np ubrań to już nie bardzo więc mała w foteliki sruuuu do miasta.
Ja dziś właśnie jadę 35 km ba spotkanie z koleżankami, taka droga to ok pół godziny więc spoko. Jestem przyzwyczajona.

Wstalismy dziś wszyscy o 7 a ja już zaliczylam drzemke hehe Z posprzątal cały dom, a ja żeby ładnie wyglądało to chociaż kurze starlam hehe. Jestem flak i co zrobić.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

moje sutki to jedna wielka rana.....niestety. nie jestem w stanie przystawic malej na dluzej. wsumie mm jadla o 6 potem jadla z piersi 3 razy po chwili i spala do tej pory. polozna mowi zeby dac jej teraz mm bo gdzies o 12:30 jedziemy do domi

Ja tez tak mialam z moją Julią Krew szła ale mleko było i leciało , miałam nakładki bo sutków nie mam , karmiłam ją 6 miesięcy . Czego nie udało mi sie przy milence , bo znow mało mleka leciało , jakie to nie sprawiedliwe , przy juli specjalnie jakos nie chciałam karmić i sie udało , Milene strasznie chciałam i nici z tego .:-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie ten bol i poranione sutki trwaly jakies 3 tygodnie. Pamietam jak sie Was pytalam czy Was tez bola to Nadziejka mi.mowila,ze z czasem przejdzie. I przeszlo
Niewdzieczny los matki...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Do góry