reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Chyba ta sama rozmiarowka Olu

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Mnie tez by sie auto przydalo, ale ja nir chce miec prawa jazdy i prowadzic. Boje sie!!! Za kierownica bylabym jak ta blondynka...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Ta sama ale też co firma to inaczej. Ja najbardziej lubię cool club. Jak dla mnie idealne ubrania j jakość mega.

Ja nie mam prawa jazdy , auta mam dwa nawet hehe jeździć umiem ale nie umiem zdać egzaminu. Podeszłam przed ciążą i nie zdałam i potem już nie chciałam. Teraz będę. Podchodzić jak się przeprowadze. Ja jaj Igi usiądzie to kupie parasolke bo tych nie ma chyba do leżącej pozycji. Generalnie ja chcę szybko z wózka zrezygnować. Przeraża mnie widok na dzieci stabilnie chodzące i duże w wózku. Sąsiadka wozi dziewczynkę która ma ze 4 lata w spacerowke i nogi jej prawie po ziemi szoruja.

atdctrd8ammce1aq.png

Hej dziewczyny. I U nas wszystko ok :)

Malami pokaż perełkę malutka znowu :)

Ja też nie mam auta. Niby mieszkam w mieście Ale nie wychodzę sama bo mój sie boi zostać z małym [emoji14]
Jak sie Kulcia przeprowadzi to będę do niej jeździć żeby mieć kontakt z ludziem doroslym xd

Na 1.04 mamy bilety na kabaret... ciekawe czy uda nam sie wyjsc xd

Ola - serio, ja to wiem, ze nie dalabym rady psychicznie po tych zakorkowanych ulicach , z deficytem miejsc parkingowych.

Kulka- witaj w klubie, Radka przestalam wozic w wozku jak poszedl do zlobka, nie mial dwoch lat jeszcze.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

laski prawie sie rozplakalam bo sniadanie wkoncu norlanie dostalam. chleb maslo pasztet salata i kawa zbozowa z mlekiem. wiem ze to glupie ale sie ciesze jak nienormalna na ten widok :D nawet jedna kanapke na pozniej zostawilam zeby nie wszystko na raz hehe. jeden obchod byl i zgoda na wyjazd do domu jest. jeszcze obchod z noworodkow ( ta chciala nas wczoraj do domu wyslac no duzo dzieci jest) malej zaczyma wychodzic troche zoltaczka ale moj maly tez mial. pewnie zaraz karmienie bedzie bo przed 6 zjadla mm 35ml w ratach i troche cycka.

Igiego wypuścili z zoltaczka normalnie także już w domu będziesz :) ja pierwszy posiłek miałam zupe na obiad , jarzynowa pyszna była ;D

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Mnie nie glodzili, ale tez jako pierwszy posilek obiad dostalam i jadlam jak glupia :-) a przywiezli mi na porodowke, bo miejsc na oddziale nie bylo.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry