reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
Eee india , kwestia wprawy , przyzwyczajenia to i ta niezależność - bezcenna [emoji847]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
Ta sama ale też co firma to inaczej. Ja najbardziej lubię cool club. Jak dla mnie idealne ubrania j jakość mega.
Ja nie mam prawa jazdy , auta mam dwa nawet hehe jeździć umiem ale nie umiem zdać egzaminu. Podeszłam przed ciążą i nie zdałam i potem już nie chciałam. Teraz będę. Podchodzić jak się przeprowadze. Ja jaj Igi usiądzie to kupie parasolke bo tych nie ma chyba do leżącej pozycji. Generalnie ja chcę szybko z wózka zrezygnować. Przeraża mnie widok na dzieci stabilnie chodzące i duże w wózku. Sąsiadka wozi dziewczynkę która ma ze 4 lata w spacerowke i nogi jej prawie po ziemi szoruja.
Ja nie mam prawa jazdy , auta mam dwa nawet hehe jeździć umiem ale nie umiem zdać egzaminu. Podeszłam przed ciążą i nie zdałam i potem już nie chciałam. Teraz będę. Podchodzić jak się przeprowadze. Ja jaj Igi usiądzie to kupie parasolke bo tych nie ma chyba do leżącej pozycji. Generalnie ja chcę szybko z wózka zrezygnować. Przeraża mnie widok na dzieci stabilnie chodzące i duże w wózku. Sąsiadka wozi dziewczynkę która ma ze 4 lata w spacerowke i nogi jej prawie po ziemi szoruja.
Życiowa
Hej dziewczyny. I U nas wszystko ok
Malami pokaż perełkę malutka znowu
Ja też nie mam auta. Niby mieszkam w mieście Ale nie wychodzę sama bo mój sie boi zostać z małym [emoji14]
Jak sie Kulcia przeprowadzi to będę do niej jeździć żeby mieć kontakt z ludziem doroslym xd
Na 1.04 mamy bilety na kabaret... ciekawe czy uda nam sie wyjsc xd
Malami pokaż perełkę malutka znowu
Ja też nie mam auta. Niby mieszkam w mieście Ale nie wychodzę sama bo mój sie boi zostać z małym [emoji14]
Jak sie Kulcia przeprowadzi to będę do niej jeździć żeby mieć kontakt z ludziem doroslym xd
Na 1.04 mamy bilety na kabaret... ciekawe czy uda nam sie wyjsc xd
MałaMi90
laski prawie sie rozplakalam bo sniadanie wkoncu norlanie dostalam. chleb maslo pasztet salata i kawa zbozowa z mlekiem. wiem ze to glupie ale sie ciesze jak nienormalna na ten widok nawet jedna kanapke na pozniej zostawilam zeby nie wszystko na raz hehe. jeden obchod byl i zgoda na wyjazd do domu jest. jeszcze obchod z noworodkow ( ta chciala nas wczoraj do domu wyslac no duzo dzieci jest) malej zaczyma wychodzic troche zoltaczka ale moj maly tez mial. pewnie zaraz karmienie bedzie bo przed 6 zjadla mm 35ml w ratach i troche cycka.
reklama