reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiecie moja ma wpisane 55 cm jak się urodziła, a ją w domu zmierzyłam i miała 50. Dziś się ważyliśmy 6900 czyli jak wróciłam do nocnych karmień Magda w miesiąc 800 przybrała:))
My już 68 zakładamy:)

Kulcia niestety ja podzielam Twój los. Też sama nigdzie nie wyjdę, jeszcze ja to na wsi mieszkam to mogę pomarzyć o zakupach.
Pięknego masz synka:) już zaraz zacznie raczkować:)

India ooo jaka panna:) zaopatrzyłaś się w gumeczki do włosów?
Dzwoneczku oby mężu szybko wrócił do Was.

Życzciowa hop hop

reklama
Marysiu, jeszcze nie mam gumeczek a Ty? :-)

Ja wychodze sama z domu - do rossmanna i pobiegac :-) no jeszcze do fryzjera sie zdarzylo
Poki karmie, moge pomarzyc o innych wyjsciach

3jvz8ribeqwvt6ck.png

hejka.
jeszcze troche i obchod bedzie. i chyba dzis do domu .
masakra moje cycki!!!! wyje juz do ksiezyca tak mnie bola jak mala przystawiam :( lAktacja jeszcze sie nie rozkrecila i dokarmiam ja mm bo sie nie najada bidulka.

MalaMi, fajnie gdyby Cie juz puscili ( u nas dopiero po 3 dobach). A cycki, no coz .... Wiem, ze bola, ale w koncu ten bol przejdzie :-*

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Ja tez na za dupie mieszkam i dlatego tak się czuje dziadosko ale od marca w mieście bo dajcie spokój ule można się prosić żeby np po makaron pojechał xD

atdctrd8ammce1aq.png

MalaMi- biedulko :-( ja tez tak wyłam , i 3 tygodnie wyłam i odpuściłam , cycki pełne a leciało po kropli i Milena zła i głodna była :-(
Mi Milena mierzy 70cm takze 6 miesięcy małe bo do 68 , i nosi 9miesiecy (74cm) w Polsce takie same rozmiarówki?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Poczatki laktacji sa bardzo ciezkie. Sama pamietam jak wylam z bolu z kazdym przystawieniem i przez kilka tygodni musialam karmic czasem nawet co pol godziny, ale na szczescoe wszystko sie ustabilizowalo. Tylko ostatnio noce mamy cienkie...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Masakra - biedulki przesrane tak na wsi i bez auta :-( ja na mojego to bym tez liczyć nie mogła , co mu powiem zeby kupił to zapomni, jezdzi ze mną tylko na te większe zakupy , a tak to po resztę sama , Milena do fotelika i jademy zawsze po pierdoly do tego ten wózek ogromny ciężki jak go składam do bagażnika , muszę sie rozglądnąć za innym , za lekką spacerówką co sie składa i co sie rozkłada na leżąco bo nie daje juz rady [emoji32][emoji29]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry