reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No Ignas kawal faceta :-) chlop jak dab haha
Moze pozniej zwolni tempo.
Moj sie urodzil 53 cm

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
India ale to nie musisz już kupować ubranka nie?? wstrzymaj sie z miesiąc i zobaczysz. płaszczyk to na pewno większy.

Noo Filip 86 też ok roku nosił ;)

Kurde Igi gigancik :D Ale słodziak z niego.
Zgadzam się,że wszystkie forumowe dzieciaczki są prześliczne :) W ogóle u mnie jest opcja ,że mała będzie rudzielcem bo mój R jak był mały to był rudy a ja też mam naturalny taki w rudy wpadający. Także taką innowację może na forum wprowadzę :D

Moja też nosiła rozm 86 jak skończyła rok :) Kulka może on długi po prostu jest. Moja obecnie nosi rozm 116 co odpowiada 5 latkom ale jest wysoka.

Wyniki mi się poprawiły ufffff bo już się bałam. Czyli te jedzenie 5 razy dziennie w tym 2-3 razy mięso daje efekty, a do tego nic nie przytyłam.

Jutro mam wychodny dzień. Zostawiam Z i T i jadę spotkać się z koleżankami

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wiem kiedy gdzieś wyjdę sama w końcu. Mój mąż dzisiaj wyszedł o 14 i wrócił przed chwila i jeszcze do mnie mówi , że mam iść na jakąś terapię bo przecież przeprosił, że tak to długo trwało a ja i tak jestem zła i się na niego wydarlam. O 18 zadzwonił ze mam nie kąpać małego bo on zdąży. 19.30 wykapalam sama. Teraz wielce będzie go usypial. Mówi do mnie o zapomnieliśmy kupić baterie. Ja mowie my? On no my. Jakbym ja wychodzila z domu w ogóle. ***** mac

atdctrd8ammce1aq.png

Kuleczka to dopiero początek hehe ja pierwszy raz sama wyszłam jak mała miała 7 miesięcy i to na chwilę bo mała na cycku... Ogólnie to rzadko kiedy sama wychodzę i mnie to strasznie wkurza.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ech Kulcia, ja sie czasem zastanawiam jakie wyobrazenie o macierzynstwie maja faceci...
I czemu tak ciezko zrozumiec, ze kobieta tez chce odpoczac czasami. Oni pracuja, ale my tez pracujemy - czesto 24 na dobe... A przerwy sa wtedy kiedy dziecko pojdzie spac. ( a moje w dzien spi na mnie, bo tak to w ogole by nie spalo)....

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Masakra kulcia , u mnie tez nie wesoło , szanowny pan powiedział dziś ze w kółko jestem z dzieckiem , i sie zajmuje , ze ino dzieci itd... dalej sobie juz możecie wyobrazić wymianę zdań i układankę ... nie gadam do niego. Siedzę i becze [emoji24]jest mi tak strasznie źle i przykro :-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry