reklama
India9
Fanka BB :)
No chcialam kupic, bo na olx znalazlam, tanio w miareIndia ale to nie musisz już kupować ubranka nie?? wstrzymaj sie z miesiąc i zobaczysz. płaszczyk to na pewno większy.
Noo Filip 86 też ok roku nosił
Kurde Igi gigancik Ale słodziak z niego.
Zgadzam się,że wszystkie forumowe dzieciaczki są prześliczne W ogóle u mnie jest opcja ,że mała będzie rudzielcem bo mój R jak był mały to był rudy a ja też mam naturalny taki w rudy wpadający. Także taką innowację może na forum wprowadzę
Zgadzam się,że wszystkie forumowe dzieciaczki są prześliczne W ogóle u mnie jest opcja ,że mała będzie rudzielcem bo mój R jak był mały to był rudy a ja też mam naturalny taki w rudy wpadający. Także taką innowację może na forum wprowadzę
Anka_32
Moja też nosiła rozm 86 jak skończyła rok Kulka może on długi po prostu jest. Moja obecnie nosi rozm 116 co odpowiada 5 latkom ale jest wysoka.
Wyniki mi się poprawiły ufffff bo już się bałam. Czyli te jedzenie 5 razy dziennie w tym 2-3 razy mięso daje efekty, a do tego nic nie przytyłam.
Jutro mam wychodny dzień. Zostawiam Z i T i jadę spotkać się z koleżankami
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyniki mi się poprawiły ufffff bo już się bałam. Czyli te jedzenie 5 razy dziennie w tym 2-3 razy mięso daje efekty, a do tego nic nie przytyłam.
Jutro mam wychodny dzień. Zostawiam Z i T i jadę spotkać się z koleżankami
Mamakulka
Ja nie wiem kiedy gdzieś wyjdę sama w końcu. Mój mąż dzisiaj wyszedł o 14 i wrócił przed chwila i jeszcze do mnie mówi , że mam iść na jakąś terapię bo przecież przeprosił, że tak to długo trwało a ja i tak jestem zła i się na niego wydarlam. O 18 zadzwonił ze mam nie kąpać małego bo on zdąży. 19.30 wykapalam sama. Teraz wielce będzie go usypial. Mówi do mnie o zapomnieliśmy kupić baterie. Ja mowie my? On no my. Jakbym ja wychodzila z domu w ogóle. ***** mac
Anka_32
Kuleczka to dopiero początek hehe ja pierwszy raz sama wyszłam jak mała miała 7 miesięcy i to na chwilę bo mała na cycku... Ogólnie to rzadko kiedy sama wychodzę i mnie to strasznie wkurza.
India9
Ech Kulcia, ja sie czasem zastanawiam jakie wyobrazenie o macierzynstwie maja faceci...
I czemu tak ciezko zrozumiec, ze kobieta tez chce odpoczac czasami. Oni pracuja, ale my tez pracujemy - czesto 24 na dobe... A przerwy sa wtedy kiedy dziecko pojdzie spac. ( a moje w dzien spi na mnie, bo tak to w ogole by nie spalo)....
I czemu tak ciezko zrozumiec, ze kobieta tez chce odpoczac czasami. Oni pracuja, ale my tez pracujemy - czesto 24 na dobe... A przerwy sa wtedy kiedy dziecko pojdzie spac. ( a moje w dzien spi na mnie, bo tak to w ogole by nie spalo)....
OlaMagda09
Masakra kulcia , u mnie tez nie wesoło , szanowny pan powiedział dziś ze w kółko jestem z dzieckiem , i sie zajmuje , ze ino dzieci itd... dalej sobie juz możecie wyobrazić wymianę zdań i układankę ... nie gadam do niego. Siedzę i becze [emoji24]jest mi tak strasznie źle i przykro :-(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama