reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa- super my tez lubimy takie wyjścia , na marca mamy tez biety na kabaret :)
Ja tam za wózkiem jestem do 3 lat bo pamietam z moimi starszymi dzięki temu można było długo spacerować po mieście na sklepy , i wieczor w lecie duZo wychodzimy do restauracji na plaże a takie małe to nie bedzie szło 4 godziny bo bolą nóżki a i w wózku sie prześpi jak jest wieczor :-) a tak to zmykać szybko do domu albo na rękach nieść bo nogi bolą , bo śpiące , zależy tez od trybu życia rodziców , my duzo wychodzimy zwłaszcza w lecie wiosnę ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1484985518-aaaaaa.jpeg

kulcia gdzie sie przeprowadzasz?

MalaMi- szybko cie wypuszczają :-)
Ja tez pamietam pierwszy posiłek śniadanko , croissanty z dżemem , i kawa . [emoji39][emoji477]️[emoji479]
Ślicznotka Amelka :-)
Kulicia gdzie sie przeprowadzasz i do czego ? Dom ? Mieszkanie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczna Amelka! [emoji8]

Kulcia co za nowości- znów przeprowadzka?? Gdzie??

Ja Filipa wozilam do 3 lat, zawsze wygodniej w sklepie i z zakupami.

Ja mieszkam w 8,tys miasteczku ale do pracy mam 17km wiec mamy dwa auta. Ja swoje male seicento maz duze kombi ale on dużo fuch dodatkowych robi wiec nie ma wyjscia. Minus taki ze do mojego nie wloze stelaża od wozka wiec to kiepskie ale na szybkie przejażdżki ok.

Życiowa ale fajnie, kabaret?? Tez bym sie przeszla :-) na jaki??

relgh371tsldyf8u.png

Violu powiedz mi czemu swojej Amelki nie karmisz?
jeszczd dwie godzinki z hakiem i mozemy jechac do domu. wkoncu zobacze Cyprianka [emoji5] Maltan musze kupic jeszcze na sutki

Amelka mały cukiereczek :)
Ja mam podobnie jak Kulcia umiem jeździć nie umiem zdać :p Zdawałam 2 razy na prawo jazdy ale coś mi nie poszło i teraz planuje kolejne podejście na kwiecień bo z autem zdecydowanie wygodniej mi będzie. Mam nadzieje,że do 3 razy sztuka i tym razem się uda :) W ogóle u mnie w Krakowie jest tak,że 13 raz jak zdajesz to masz za darmo bez żadnych opłat :D Także taki bonus :D
Właśnie skończyłyśmy pakować torbę do szpitala , jesteśmy już zwarte i gotowe w razie czego :) Zobaczymy co do doktorek w poniedziałek powie :)

reklama
Do góry